"Ardeau oameni, ardeau hainele de pe ei". Adrian Despot, noi dezvăluiri despre infernul din Colectiv

"Ardeau oameni, ardeau hainele de pe ei". Adrian Despot, noi dezvăluiri despre infernul din Colectiv

Adrian Despot a povestit drama pe care a trăit-o în clubul Colectiv. Solistul trupei Vița de Vie a susține că incendiul din locația groazei s-a petrecut din cauza unui lanț de erori umane.

În momentul în care am simţit că presiunea de corpuri de peste mine a început să fie mai mică, am reuşit să-mi scot picioarele, m-am ridicat în picioare şi am ieşit afară. În momentul în care m-am ridicat în picioare, din spatele meu, din club, nu mai ieşea nimeni, nu se mai împingea nimeni. Deci am stat, nu pot să spun cât am stat în containerul ăla, dar am stat ceva. Când am ieşit afară, probabil au fost câteva momente în care am încercat să-mi revin şi am văzut câmpul de luptă de afara… pentru că acolo era ceva îngrozitor. Grupul acela de oameni ardea, ardea cu flacără, ardeau oameni, ardeau hainele de pe ei. (…) Este un mare lanţ de lipsă de responsabilitate, de lipsă de pregătiri, mare lanţ de erori. Toate umane„, a declarat Adrian Despot pentru Pro TV.

Numărul persoanelor care şi-au pierdut viaţa în clubul Colectiv a ajuns, duminică, la 60. Alţi 10 tineri se află, în continuare, în stare critică şi foarte gravă.  (Detalii AICI)

 

Urmăriți B1TV.ro și pe
`