Conor McGregor, acuzat de agresiune de o femeie, la meciul de la Kesaya Center. Cum se apără sportivul

Conor McGregor, acuzat de agresiune de o femeie, la meciul de la Kesaya Center. Cum se apără sportivul
Foto: Facebook/ Conor McGregor

Conor McGregor a fost acuzat că a agresat sexual o femeie la meciul 4 al finalei NBA de săptămâna trecută, chiar în toaleta bărbaților de pe stadion.

Acuzații grave la meciul de la Kesaya Center

Femeia l-a întâlnit pe McGregor la meciul de la Kesaya Center și, în timp ce părăsea arena, susține că agentul de securitate i-a comunicat că el o așteaptă la baie. Odată ajunsă înăuntru, ea susține că acesta a agresat-o și a încercat să o sodomizeze.

Avocatul femeii a declarat pentru DailyMail că aceasta a mers duminică la poliție pentru a raporta incidentul, dar a fost sfătuită să angajeze ajutor juridic.

De atunci, femeia și avocatul ei au trimis scrisori echipei lui McGregor și au depus un raport la poliție. McGregor neagă acuzațiile, spunând pentru TMZ: Acuzațiile sunt false. Nu mă voi lăsa intimidat.

ADN-ul lui se află pe hainele predate poliției

Avocatul femeii a declarat că aceasta a predat poliției haine pe care se află ADN-ul lui McGregor. Femeia susține că s-au întâlnit în acea seară la meci.

La începutul serii, McGregor i-a șocat pe fani prefăcându-se că a făcut KO mascota echipei Heat, Burnie. Afirmațiile au ieșit la iveală la mai puțin de 24 de ore după ce s-a aflat că McGregor și logodnica sa, Dee Devlin, așteaptă al patrulea copil. McGregor și Devlin au deja trei copii: Conor Jr., Croia Mairhead și Rian – în vârstă de șase, patru și, respectiv, doi ani.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`