Klaus Iohannis, de părere că rotația s-a încheiat „în timp record, fără sincope, cu rezultate foarte bune”: „A dovedit coaliția că știe să gestioneze treburile publice” (VIDEO)

Klaus Iohannis, de părere că rotația s-a încheiat „în timp record, fără sincope, cu rezultate foarte bune”: „A dovedit coaliția că știe să gestioneze treburile publice” (VIDEO)
Foto: Facebook @ Klaus Iohannis

Președintele Klaus Iohannis a susținut primele declarații după învestirea Guvernului Ciolacu, joi, la Palatul Cotroceni, și s-a arătat de părere că rotația premierilor s-a încheiat „într-un timp record, fără sincope, cu rezultate foarte bune”.

Klaus Iohannis, primele declarații după învestirea Guvernului Ciolacu

„Cu siguranță, subiectul cel mai discutat și comentat din ultimele săptămâni a fost ceea ce s-a numita rotația premierilor. Iată că, în timp record, fără sincope, cu rezultate foarte bune, această procedură s-a încheiat. Nu este puțin lucru și este prima dată în România când se întâmplă într-o coaliție o astfel de mișcare. Este important pentru politica românească, pentru România și pentru români, pentru că acest fel de arată politică arată stabilitate, arată seriozitate și arată că politicienii implicați sunt hotărâți să își ia mandatele foarte în serios”, a declarat Președintele României.

„S-a încheiat prima parte sub conducerea guvernamentală a prim-ministrului Ciucă și a dovedit coaliția că știe să gestioneze treburile publice. Dacă ar fi să descriu prima parte a acestui mandat al coaliției în câteva cuvinte, cred că ele ar putea să fie seriozitate, stabilitate, securitate, eficiență și eficacitate. La acestea, se poate adăuga că România a avut, cu toate crizele prin care a trecut, o creștere economică, că populația a fost ferită de efectele crizei energetice, că inflația este sub control și, în ansamblu, rezultatele sunt foarte bune”, a adăugat Klaus Iohannis.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`