Un bărbat a fost prins de procurorii DIICOT cu 61 de kg de droguri şi 131 de plante / Cultiva cannabis în două hale din Bucureşti

Un bărbat a fost prins de procurorii DIICOT cu 61 de kg de droguri şi 131 de plante / Cultiva cannabis în două hale din Bucureşti
Sursa foto: Pixabay

Un bărbat care se ocupa cu cultivarea de cannabis în două hale din Capitală a fost prins și reținut de procurorii DIICOT, relatează Observatornews.ro.

A fost prins în incinta uneia dintre halei cu zeci de kilograme de droguri și peste 130 de plante

Bărbatul ar fi înfiinţat și întreținut, în două hale, situate în București, o cultură indoor de cannabis, în scopul recoltării și comercializării ulterioare, către consumatori. A fost găsit cu 61 de kg de cannabis şi 131 de plante şi a fost reţinut pentru 24 de ore, potrivit unui comunicat al IGPR, transmis joi.

„În urma percheziţiei efectuate, au fost descoperite şi ridicate 61 de kilograme de canabis şi 131 de plante de canabis, precum şi dispozitive necesare întreţinerii culturii (instalaţie electrică cu lămpi neon de mare capacitate, legate în sistem, cu transformatoarele aferente)”, arată sursa citată.

Bărbatul a fost arestat prevenitv

În cursul zilei de joi a fost sesizat judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Bucureşti cu propunerea de arestare preventivă a bărbatului bănuit, pentru 30 de zile.

Suportul de specialitate a fost asigurat de către Direcţia Operaţiuni Speciale, iar acţiunea a beneficiat de sprijinul jandarmilor din cadrul Brigăzii Speciale de Intervenţie a Jandarmeriei.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`