Percheziții în Ilfov Giurgiu și București. Reprezentantul unei firmei este acuzat că ar fi încasat contravaloarea unor comenzi, fără a livra marfa

Percheziții în Ilfov Giurgiu și București. Reprezentantul unei firmei este acuzat că ar fi încasat contravaloarea unor comenzi, fără a livra marfa
Captură Video: DIICOT

Șase percheziții au loc joi dimineața în Ilfov Giurgiu și București, într-un dosar în care reprezentantul unei firme este acuzat că ar fi încasat contravaloarea unor comenzi pentru materiale de construcții, dar fără a livra marfa.

„În această dimineaţă, poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Prahova – Serviciul de Investigare a Criminalităţii Economice Prahova pun în executare 7 percheziţii, în judeţele Ilfov şi Giurgiu, dar şi în municipiul Bucureşti, la sediile unor societăţi comerciale. 6 mandate de aducere vor fi puse în aplicare”, anunţă IGPR, conform news.ro.

Polițiștii au deschis un dosar penal

Polițiștii fac cercetări în cadrul unui dosar penal deschis pentru înșelăciune, evaziune fiscală și spălare de bani.
Din cercetări a reieșit faptul că, în perioada decembrie 2020-noiembrie 2021, reprezentantul legal al unei firme comerciale din județul Prahova ar fi indus în eroare mai mulți agenți economici, deoarece a preluat comenzile de la aceștia pentru livrarea unor materiale de construcții, a încasat contravaloarea lor, dar nu a mai livrat mărfurile.
Prejudiciul cauzat este de aproximativ 128.000 de lei.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`