Patronul restaurantelor El Torito și Banko Jack a fost atacat în restaurantul său de lângă Foișorul de Foc

Patronul restaurantelor El Torito și Banko Jack a fost atacat în restaurantul său de lângă Foișorul de Foc
Sursa Foto: Facebook

Patronul restaurantelor El Torito și Banko Jack a fost bătut într-unul din restaurantele sale de lângă Foișorul de Foc. El a fost atacat cu un ciocan, pistol și cuțite. În prezent, bărbatul se află sub supraveghere medicală.

Bărbat atacat de motocicliști

Sursele spun că atacatorii ar fi străini. Mai mulți motocicliști ar fi ajuns pe o stradă în apropiere de Foișorul de Foc și ar fi aruncat cu ciocanul, apoi au scos arma cu bile de cauciuc, după care au urmat cuțitele, conform Realitatea.net.
Acest atac este similar cu cel de la Nuba.
Unul dintre martori a spus că au fost 15 motocicliști care purtau veste Hells Angeles.

Doi bărbați au avut nevoie de îngrijiri medicale

Secția 8 Poliție a fost sesizată printr-un apel la 112, la ora 20.21, că în strada Iancu Căpitanu, nr. 30, au loc niște violențe. La fața locului s-a deplasat un echipaj de poliție care a luat legătura cu Furtună Octavian, care a spus că se afla pe terasa restaurantului cu încă trei persoane în momentul în care motocicliști au început să-i atace pe doi dintre ei.
Au mai sosit și echipaje SMURD care au oferit îngrijiri medicale lui Furtună Octavian și Cozma Costel, care au avut apoi nevoie de transportare la spitalul Sf. Pantelimon.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`