Româncă din Dolj, acuzată de fotbalistul Benik Afobe că a furat bijuterii în valoare de 400.000 de lire sterline din casa mamei sale: „Poate fugi, dar nu se poate ascunde”

Româncă din Dolj, acuzată de fotbalistul Benik Afobe că a furat bijuterii în valoare de 400.000 de lire sterline din casa mamei sale: „Poate fugi, dar nu se poate ascunde”
Foto: Instagram / Benik Afobe

Benik Afobe, atacantul englez de origine congoleză a jucat la echipe precum Arsenal, Wolves și Bournemouth, iar în prezent joacă la Hatta Club în Emirate.

Acesta acuză o româncă, originară din Dolj, de furt.

Româncă acuzată de fotbalistul Benik Afobe de furt

Benik Afobe a publicat pe contul său de Instagram copia pașaportului femeii despre care susține că a furat bijuterii din casa mamei sale, situată în apropiere de Londra.

„Această femeie a furat bijuterii ale familiei mele în valoare de 400.000 de lire sterline din casa mamei mele din Elstree, în timp ce făcea curățenie!! Dacă o cunoaște cineva, anunțați-mă de îndată!!”, scrie fotbalistul, potrivit Adevărul.

„Poate fugi, dar nu se poate ascunde”

Conform documentului, femeia este româncă, din județul Dolj.

„Rușine de femeie. Poate fugi, dar nu se poate ascunde!”, a scris Afobe care a postat și o imagine cu femeia care iese în grabă din casa mamei sale.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
20:48 - Cum arată programul prezidențial al lui Nicolae Ciucă: „Este expresia unei noi viziuni de dreapta pentru România viitorului” (VIDEO)
20:45 - Riscurile la care ne expunem atunci când aruncăm medicamente expirate la gunoi. Un spital din Timișoara a găsit o soluție
20:43 - Nicolae Ciucă, la lansarea programului său electoral: „În România pe care o vom construi împreună, legea va fi mai presus de orice interes. Procesele nu mai trebuie să dureze ani de zile”
20:36 - 12 maşini incendiate şi doi oameni înjungiaţi în Lisabona, după ce oamenii au ieșit să protesteze din cauza unui caz de brutalitate a poliției
20:32 - Nicolae Ciucă: “Aceasta este miza programului meu / Voi fi un președinte care muncește, aproape de oameni și comunități. Voi fi prezent în viața orașelor și comunelor, inclusiv a sectoarelor” (VIDEO)
20:23 - Indignare, după ce Joe Biden a spus că Donald Trump ar trebui închis. Președintele SUA și-a corectat apoi declarația
20:20 - Ministrul Bogdan Ivan (PSD): Săracul domn Ciucă… Ultimele sale declarații parcă sunt din categoria emisiunii „Copiii spun lucruri trăsnite” (VIDEO)
20:18 - Ce gest deplasat a făcut Alina Ceușan într-o sală de teatru. Celebra influenceriță, criticată dur. Oana Pellea: „O rușine”
20:10 - O româncă a obținut zeci de mii de euro, după ce și-a păcălit iubitul italian să-și vândă casa. Ce a decis femeia să facă cu banii
19:54 - Ce a făcut Smaranda, fiica lui Codin Maticiuc, la nunta lui Theo Rose, în momentul în care s-a plictisit. Actorul s-a amuzat copios