Un bărbat și-a înscenat moartea, apoi și-a făcut apariția la propria înmormântare. „Asta dovedește cine ține cu adevărat la mine” (VIDEO)

Un bărbat și-a înscenat moartea, apoi și-a făcut apariția la propria înmormântare. „Asta dovedește cine ține cu adevărat la mine (VIDEO)
Foto: Captura TikTok

David Baerton, un belgian în vârstă de 45 de ani, a planificat o scenă de moarte fictivă pentru a le oferi rudelor și prietenilor săi o lecție de viață. În această încercare de a înșela pe toată lumea, bărbatul a implicat întreaga sa familie.

O „înmormântare” falsă pentru a testa reacțiile apropiaților

Creatorul de conținut belgian, cunoscut pe TikTok, a împărtășit planul său cu soția și copiii săi, iar aceștia au fost de acord să-l sprijine. Una dintre fiicele sale a distribuit pe rețelele de socializare următorul mesaj: „Odihnește-te în pace, tati. Nu voi înceta niciodată să mă gândesc la tine. De ce este viața atât de nedreaptă? De ce tu? Urma să fii bunic și aveai toată viața înainte. Te iubesc! Noi te iubim! Nu te vom uita niciodată”.

@el.tiktokeur2 Tu nous as eu on t aime mon ami on est content que tu es parmis nous ❤️❤️#pourtoii #fyp #fypシ @Ragnar_le_fou ♬ son original – Thomas faut

Familia îndurerată” a organizat înmormântarea” la sfârșitul săptămânii trecute în apropierea orașului Liege, conform Daily Mail. Pe măsură ce prietenii și rudele îl conduceau pe ultimul drum pe cel cunoscut în mediul online sub numele de Ragnar le Fou”, un elicopter a început să survoleze zona. După aterizarea elicopterului pe un câmp, belgianul în cauză și-a făcut apariția alături de o echipă de filmare.

@el.tiktokeur2 Tu nous a eu je te le jure j etais en pleure moi et apres j ai eu le choc poto on t aime beaucoup ❤️@Ragnar_le_fou @Leclercq Philippe #fyp #pourtoii #fypシ ♬ son original – Thomas faut

Un gest șocant pentru a reuni familia

O parte dintre rudele decedatului” au sărit în sus de bucurie și l-au îmbrățișat, în timp ce alții au fost uimiți. Belgianul le-a oferit o explicație celor prezenți. Baerton a mărturisit că a decis să facă acest gest șocant pentru a testa reacțiile rudelor și prietenilor care s-au distanțat de el în ultima perioadă.

„Ceea ce văd în familia mea mă rănește adesea. Nu sunt niciodată invitat la nimic. Nimeni nu mă vede. Ne-am îndepărtat cu toții. M-am simțit neapreciat. De aceea am vrut să le dau o lecție de viață și să le arăt că nu trebuie să aștepți până când cineva moare ca să te întâlnești cu el!”, a spus bărbatul potrivit sursei citate mai sus.

Baerten a precizat că, deși „doar jumătate din familia mea a venit la înmormântare”, alte rude l-au contactat de atunci.

„Asta dovedește cine ține cu adevărat la mine. Cei care nu au venit, m-au contactat după pentru a se întâlni cu mine. Așa că, într-un fel, am câștigat”, a mai spus bărbatul.

Unul dintre prietenii săi apropiați a distribuit un filmuleț în care cei doi se îmbrățișează după ce s-au reunit. „Ne-ai făcut-o. Jur că plângeam și apoi am avut șocul ăsta, amice! Te iubim foarte mult”, a scris bărbatul în dreptul filmulețului care a adunat peste 1,4 milioane de vizualizări.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
20:26 - Daniel Dăianu (Consiliul Fiscal): Noua ţintă de deficit a Guvernului, de 6,9%, e cu mult mai mare decât cea asumată inițial. Dacă nu ar fi existat amnistia, acel 6,9% din PIB, ar fi însemnat 7,3 – 7,4%
20:26 - Cum pot vota cetățenii români, prin corespondență, la alegerile prezidențiale și parlamentare. Acesta este termenul-limită pentru înregistrare
20:16 - Comisia Europeană va da undă verde la vânat lupi în România și alte state din UE. Cum poate acest lucru să afecteze românii
19:59 - Cum arată Raiul, în realitate. Un renumit neurochirurg a explicat totul: “Aceasta a fost dovada incontestabilă”
19:57 - Surpriză la parlamentare: Liderul liberal Ilie Bolojan va candida la Senat. Nelu Tătaru: „Dacă și doamna Lasconi l-a propus premier, noi cu atât mai mult!” (VIDEO)
19:41 - De ce nu ar trebui să bei prea multă apă dacă îți dorești să fii hidratat pe tot parcursul zilei. Câtă apă este necesar să bem
19:29 - Bogdan Matei (PSD), despre legea prin care Klaus Iohannis ar putea fi ales senator: Luni vom avea o ședință a grupurilor reunite și vom stabili. Eu nu cred că este oportună o astfel de lege
19:12 - Alexandru Dimitriu (USR): Iohannis seamănă tot mai mult cu Piedone (VIDEO)
19:06 - Care sunt cele mai bune alimente pentru îmbunătățirea sistemului imunitar? Ce trebuie să consumăm în această perioadă
18:51 - Câte clase are, de fapt, Sorin Bontea. Juratul de la MasterChef a recunoscut totul: „Bucătăria m-a ales pe mine”