Veste tristă pentru Elena Merișoreanu. Iubitul nepoatei sale a fost arestat

Veste tristă pentru Elena Merișoreanu. Iubitul nepoatei sale a fost arestat
Elena Merișoreanu a trecut prin momente cumplite. Foto: Facebook/Elena Merișoreanu.

Elena Merișoreanu a aflat, de curând, că nepoata ei, Beatrice, este însărcinată și a transmis chiar și nunta acesteia. Dar, după ceva timp a revenit cu un alt anunț în care a menționat că nunta se va amâna, pentru că iubitul nepoatei sale a fost arestat.

De ce a fost arestat bărbatul

Iubitul lui Beatrice a fost arestat pentru 30 de zile, pe data de 1 iunie. Motivul pentru care bărbatul este închis ar fi o altă relație, conform Spynews.
Acesta ar fi mers pe 31 mai la o altă femeie cu care el ar fi avut o aventură, iar lucrurile au degenerat. Sursele spun că ar fi lovit femeia, iar în casă se afla și un minor. Vecinii au auzit zgomotele și au anunțat autoritățile.

Ce acuzații i se aduc

Femeia agresată ar fi depus plângere împotriva bărbatului pentru lovituri și alte violențe, chiar și pentru viol. INML a condus-o pentru a preleva probe. Ea a mai cerut și un ordin de restricție împotriva iubitului ui Beatrice. Cei doi s-au mai întâlnit în sala de judecată, cu trei zile în urmă.
Doar că, cererea pentru ordinul de protecție a fost respins ca fiind inadmisibilă, dar femeia poate face recurs. Aparent, cei doi aveau o relație mai veche.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`