Marcel Șerbuc urmează să fie extrădat autorităților române. Ce alte fapte violente ar mai fi comis suspectul de crimă al fetei de 12 ani

Marcel Șerbuc urmează să fie extrădat autorităților române. Ce alte fapte violente ar mai fi comis suspectul de crimă al fetei de 12 ani

Bărbatul care a omorât o fetiță de 12 ani și i-a ascuns cadavrul în lada patului a fost arestat sâmbătă în Olanda și urmează să fie predat autorităților române.

Marcel Ilie Șerbuc nu este la prima faptă cu violență. Fosta sa iubită a vorbit despre coșmarul pe care l-a trăit alături de acesta. Femeia a povestit că suspectul de crimă avea accese de gelozie, era violent, a amenințat că o omoară, după care o va băga într-un sac şi o va arunca într-un canal.

Femeia a susţinut că Șerbuc obişnuia să fie agresiv şi cu fiul său minor, pe care-l lovea cu furtunul în zona capului, fapt ce a determinat mai multe probleme în dezvoltarea acestuia.

Mai mult, în 2014 el a mai fost anchetat de procurori pentru infracțiunea de loviri și alte violențe. Ancheta a durat 4 ani, timp în care Șerbuc a fost cercetat în libertate, iar la final acesta a rămas liber.

Suspectul de crimă și prima sa victimă s-au întâlnit la sfârșitul anului 2013 și au avut o relație. Fata era în ultimul an de liceu, iar Șerbuc avea 28 de ani.

„Mi-a interzis să mai iau legătura cu familia și să merg la școală și mi-a confiscat telefonul. După ce doamna dirigintă i-a anunțat pe părinții mei că am absențe, mama a luat legătura cu el și a insistat să merg la școală. Atunci m-a lăsat, dar mergeam numai însoțită de el, pentru că era foarte gelos.

Am fost bătută în fiecare zi. M-a amenințat că o bagă pe mama în scaun cu rotile. După ce am ajuns la ai mei, l-am sunat și i-am spus că totul s-a terminat, că m-am săturat de bătăi și de ceartă”, a declarat fata poliției.

Individul a început apoi să o amenințe cu mesaje. Îi cerea să se întâlnească pentru a vorbi. Într-un final, fata a acceptat să vorbească cu el, în speranța ca vor lămuri lucrurile și o va lăsa în pace.

După ce am ajuns la el, a încercat să mă dezbrace şi să întreţină raporturi sexuale cu mine, dar m-am împotrivit și a renunţat. Apoi mi-a arătat o sticluţă, în care mi-a zis că e otravă, și mi-a propus să o bem, pentru că mă iubeşte. Mi-a arătat mesajele pe care i le-am scris, m-a îmbrățișat și mi-a propus să mor în braţele lui”, a declarat fata în plângerea de la poliție.

Șerbuc i-a aplicat o bătaie soră cu moartea și a încercat să o strângă de gât.

M-a lovit cu pumnul în faţă, m-a prins de păr, m-a lovit cu capul de un scaun și apoi m-a strâns de gât. Ca să scap, i-am promis că îl iubesc și că nu-l voi părăsi niciodată, iar el m-a lăsat să plec”, a mai spus fata, potrivit Libertatea.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`