O influenceriță de fitness populară recunoaște că și-a mințit fanii, timp de 3 ani de zile, că are cancer pancreatic în stadiu avansat

O influenceriță de fitness populară recunoaște că și-a mințit fanii, timp de 3 ani de zile, că are cancer pancreatic în stadiu avansat

MianBaobao s-ar fi autointitulat în biografia sa „atletă neprofesionistă de haltere și luptătoare profesionistă împotriva cancerului”.

Ea a împărtășit actualizări despre tratamentele ei împotriva cancerului cu hashtag-uri precum „#cancerfightingdaily”

Dar, la începutul lunii iunie, ea a șters totul de pe contul ei și a recunoscut că diagnosticul ei de cancer a fost o minciună.

MianBaobao a șters toate postările sale mai vechi, potrivit South China Morning Post, lăsând doar niște scuze prin care a recunoscut că a mințit în legătură cu boala sa.

„Tuturor membrilor familiei, prietenilor, fanilor și internauților care au ținut la mine, m-au susținut și m-au încurajat, vreau să le cer scuze”, se arată în traducerea scuzelor, care inițial erau în mandarină.

MianBaobao, care are peste 11.000 de urmăritori, și-a anunțat pentru prima dată diagnosticul de cancer în urmă cu trei ani, a relatat South China Morning Post.

Profilul ei online o descria ca fiind „o femeie care aspiră să fie o atletă neprofesionistă de haltere și o luptătoare profesionistă împotriva cancerului”, potrivit publicației.

Ea a împărtășit în mod regulat tratamentele sale împotriva cancerului, postând imagini cu perfuzii, scene din spital și căderea părului, potrivit SCMP, și a folosit hashtag-uri precum #cancerfightingdaily în postările sale.

Potrivit SCMP, un bărbat care a spus că este fostul ei soț a devenit suspicios în legătură cu diagnosticul ei, deoarece, a spus el, ea nu i-a permis niciodată să o însoțească la tratamente.

„De fiecare dată când mergea la tratament, ea insista ca familia ei să o lase la intrarea în spital și insista să se vadă singură cu medicul”, a declarat el pentru publicație, susținând că imaginile pe care le-a postat proveneau de fapt de pe internet.

„Am făcut ultimul lucru pe care ar trebui să îl facă o persoană. Am mințit în legătură cu cancerul și am mințit pe toată lumea timp de trei ani. Îmi pare rău tuturor celor care mi-au acordat vreodată puțină bunătate”, a continuat scuza ei.

„Știu că merit să mor pentru lucrurile pe care le-am făcut. Și acum trebuie să plătesc prețul pentru alegerile pe care le-am făcut”.

Ea și-a cerut scuze și companiilor care au încheiat contracte de sponsorizare cu ea.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`