Maramureș: Un microbuz a fost atacat cu bâte. Pasagerii au trăit momente de coșmar

Maramureș: Un microbuz a fost atacat cu bâte. Pasagerii au trăit momente de coșmar
Sursa Foto: Poliția Română / Facebook

Pasagerii cursei Baia Mare au trăit clipe terifiante atunci când microbuzul în care se aflau a fost atacat cu bâtele în Şomcuta Mare, Maramureș. Potrivit proprietarului microbuzului, pe aceeași rută se efectuează transport ilegal de persoane.

Atacatorii au amenințat că vor incendia locuința șoferului microbuzului vandalizat

Atacatorii au fost chemați să se prezinte la secția de Poliție, dar au sosit acolo înarmați cu bâte și au amenințat șoferul microbuzului vandalizat că intenționează să-i incendieze locuința.

Ieri, 06 iunie a.c., la ora 13.19, poliţiştii din Şomcuta Mare au fost sesizaţi, prin plângere, de către un bărbat de 43 de ani din Buciumi, cu privire la faptul că, în timp ce se afla la volanul unui autovehicul pe strada Republicii din oraş, pe fondul unui conflict mai vechi, ar fi fost agresat fizic de către două persoane în vârstă de 23 şi 41 de ani”, a transmis, miercuri, IPJ Maramureş.

Mi-o îndoit maşina! Mamă, Dumnezeule!”, a spus proprietarul microbuzului distrus, scrie stirilekanald.

Suspecții sunt investigați pentru distrugere

Totodată, cei doi bărbaţi de 23 şi 41 de ani, împreună cu o altă femeie de 42 de ani ar fi ameninţat persoana vătămată. În cauză, poliţiştii efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracţiunilor de distrugere, lovire sau alte violenţe, ameninţare şi tulburarea ordinii şi liniştii publice”, anunţă Poliţia.

Poliţiştii au deschis dosar penal pe numele suspecţilor pentru distrugere şi ameninţare.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`