Român înjunghiat mortal în Italia. Principalul suspect, un cubanez, a fost reținut

Român înjunghiat mortal în Italia. Principalul suspect, un cubanez, a fost reținut
Foto simbol: Hepta - Abaca Press / IPA/ABACA

Un român a fost ucis înlocalitatea Desio din Lombardia. Acesta a fost găsit duminică într-o baltă de sânge, într-o clădire veche. Presupusul criminal ar fi un cetățean cubanez luat în custodie de carabinieri.

Victima a fost lovită de mai multe ori cu cuțitul în gât de un alt bărbat care s-a înfuriat: „L-a lovit cu piciorul chiar și după ce l-a înjunghiat în mod repetat”, le-ar fi spus un martor unor trecători la scurt timp după descoperirea macabră, scrie ilgiorno.

Imediat ce au primit raportul, în jurul orei 9.30, la fața locului s-au deplasat carabinierii din Desio, cu toate patrulele disponibile, urmate îndeaproape de cele ale criminaliştilor.

În sprijin a venit și poliția locală. Atacatorul, de asemenea un străin, ar fi fost oprit la scurt timp după lângă Piazza Conciliazione din apropiere,.

Investigațiile sunt în plină desfășurare. Este, de asemenea, căutată arma folosită la comiterea crimei.

Unii locuitori din zonă au spus că au văzut carabinieri și ambulanțe, mereu lângă tribunal, chiar și vineri după-amiază. „Aici au loc certuri și atacuri repetate – a spus un tânăr care locuiește în apropiere de locul crimei – mai devreme sau mai târziu se întâmplă ceva grav”. După cum s-a întâmplat, într-o clădire veche și degradată locuită de zeci de oameni străini, în special români și nord-africani.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`