Cele mai frumoase plaje sălbatice din România. Locul care e la o aruncătură de băț de București

Cele mai frumoase plaje sălbatice din România. Locul care e la o aruncătură de băț de București
Sursa foto: Arhivă personală

Cei care nu doresc să își petreacă sejurul pe o plajă amenajată și înghesuită, pot opta pentru o plajă sălbatică.

Plaja sălbatică Tuzla

Această plajă se află la mijlocul distanței dintre Constanța și Mangalia. Zona nu este turistică, dar plaja este foarte frumoasă, apa este limpede. Turiștii trebuie să fie atenți pentru că apa este foarte adâncă și nu există salvamari. Mai mult, Tuzla are și obiective turistice foarte importante, printre care farul litoralului, care a fost construit în 1990, conform Adevărul.

Plaja sălbatică Corbu

Plaja Corbu este foarte căutată de turiști. Plaja se combină în unele locuri cu peticele de iarbă. Marea este plină de pești colorați și se poate face snorkeling.

Plaja sălbatică Șuncuiuș

Plaja sălbatică Șuncuiuș se află la 60 de kilometri de Oradea, la polele munților Pădurea Craiului. Aici peisajele pot fi comparate cu cele din Thailanda, iar prețurile sunt accesibile. Cazarea nu va fi mai scumpă de 200 de lei.

Plaja sălbatică Gostinu

Plaja Gostinu se află la 70 de kilometri de București și este cunoscută și sub numele de „marea fără valuri”. Plaja are nisip fin și se află pe malul Dunării. Intrarea în apă este domoală și este o zonă destinată pescarilor amatori.

Plaja sălbatică Periboina

Plaja Periboina se află la intersecția dintre lacul Sinoe și Marea Neagră, la 30 de kilometri de Constanța și este foarte vizitată de turiști.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`