Patriarhul Daniel, după atacurile de la Paris: Ne rugăm pentru victimele cumplitelor atentate teroriste

Patriarhul Daniel, după atacurile de la Paris: Ne rugăm pentru victimele cumplitelor atentate teroriste
Foto: pressalert.ro

Patriarhul Bisericii Ortodoxe Române, a transmis sâmbătă că se roagă pentru sufletele victimelor cumplitelor atentate teroriste de la Paris, în urma cărora cel puțin 153 de persoane și-au pierdut viața, iar alte 200 sunt rănite.

”Cu multă durere și întristare în suflet, ne rugăm pentru victimele cumplitelor atentate teroriste de la Paris din seara zilei de 13 noiembrie 2015. Preamilostivul Dumnezeu să odihnească în pacea și iubirea Sa sufletele celor decedați, să consoleze familiile îndoliate și să dăruiască sănătate celor răniți!
Totodată, în numele Patriarhiei Române, exprimăm profunde sentimente de compasiune și solidaritate cu poporul francez greu încercat”, a transmit Preafericitul Daniel prin intermediul Biroului de presă al Patriarhiei Române, potrivit Agerpres.

Atentatele teroriste de vineri seara, de la Paris, au avut loc în șase zone diferite. Printre acestea se afla și o sală de concerte plină de oameni, dar și stadionul State de France, pe care se desfășura un meci amical de fotbal între Franța și Germania.

La meci a asitat și președintele francez Francois Hollande, care a fost escortat în sigurață în afara stadionului.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`