Gestul nobil făcut de un băiat de 13 ani / Adolescentul a găsit pe jos un portofel plin cu bani, carduri și documente personale

Gestul nobil făcut de un băiat de 13 ani / Adolescentul a găsit pe jos un portofel plin cu bani, carduri și documente personale
Foto: IPJ Dolj

Un băiat de 13 ani din Craiova a făcut un gest cu adevărat nobil.

Adolescentul a găsit un portofel cu documente și bani pe stradă și, fără să stea pe gânduri, s-a dus direct la poliție.

Un băiat de 13 ani din Craiova a făcut un gest nobil

Băiatul în vârstă de 13 ani, pe nume Alexandru se plimba miercuri pe stradă prin Craiova, când a văzut portofelul negru pe jos.

În interior se aflau documente personale, mai multe carduri bancare și o generoasă sumă de bani, după cum au declarat polițiștii.

Fără să stea deloc pe gânduri, adolescentul a luat portofelul și s-a dus direct la sediul Secției 1 Poliție Craiova.  În baza documentelor găsite înăuntru, agenții de poliție au reușit să o contacteze pe proprietara de drept a bunului pierdut – o femeie de 47 de ani, tot din Craiova.

Gestul lui Alex i-a impresionat pe toți

„Alexandru ne-a dovedit că spiritul civic există de la cele mai fragede vârste. Felicitări, Alexandru! Felicitări și părinților tăi care ți-au oferit o astfel de educație!”, au transmis reprezentanții IPJ Dolj, potrivit Digi24.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`