Grav accident rutier în Botoșani: Tânără de 17 ani rănită după impactul cu un autobuz, fiind proiectată sub un camion parcat

Grav accident rutier în Botoșani: Tânără de 17 ani rănită după impactul cu un autobuz, fiind proiectată sub un camion parcat
Foto: Pixabey

În urma unui accident rutier petrecut în municipiul Botoşani, o tânără în vârstă de 17 ani din Botoşani a fost transportată de urgenţă la spital. Incidentul s-a produs atunci când vehiculul condus de adolescentă a intrat în coliziune cu un autobuz care efectua manevra de întoarcere. Impactul a determinat ca ea să ricoșeze sub un camion staționat de-a lungul drumului.

Motociclistă lovită de autobuz și proiectată sub camion

Fata se deplasa cu o motocicletă pe Calea Națională, în direcția dinspre centrul spre localitatea Cătămărăști Deal, când a intrat în coliziune cu un autobuz care efectua manevra de întoarcere. În urma impactului cu autobuzul, ea a fost proiectată sub un camion care se afla staționat în zona unei lucrări de pe carosabil.

Tânăra de 17 ani a fost transportată la spital

În urma impactului a rezultat vătămarea corporală a unei tinere de 17 ani care se deplasa pe motocicletă. Poliţiştii continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă, urmând ca, în funcţie de rezultatul acestora, să fie dispuse măsuri legale”, a afirmat Delia Nenişcu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean, scrie observatornews.

Pacientul a fost preluat de o ambulanță și transportat la Secția de Pediatrie a Spitalului Județean de Urgență Mavromati. Conform informațiilor furnizate de către Poliție, șoferul autobuzului nu prezenta semne de influență a alcoolului.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`