Dana Rogoz, mesaj emoționant la împlinirea a 19 ani de relație cu soțul ei: „Mai mult de jumătate din viața mea am petrecut-o alături de el”

Dana Rogoz, mesaj emoționant la împlinirea a 19 ani de relație cu soțul ei: „Mai mult de jumătate din viața mea am petrecut-o alături de el”
Sursa: Instagram/Dana Rogoz

Dana Rogoz a anunțat printr-o postare pe rețelele de socializare că azi, 24 mai, ea și soțul ei, Radu Dragomir, au împlinit 19 ani de relație.

Au împreună doi copii, pe Vlad și pe Lia, care a împlinit de curând trei ani.

Dana Rogoz, mesaj emoționant la împlinirea a 19 ani de relație

Dana Rogoz a distribuit pe Facebook, în urmă cu doar câteva ore, unde e urmărită de sute de mii de fani, mai multe fotografii cu ea și Radu Dragomir, soțul ei care e mai mare decât ea cu 19 ani. A avut și un mesaj special cu ocazia celor 19 ani de relație pe care îi împlinesc astăzi.

„Am ajuns la aniversarea a 19 ani de relație!”, a scris actrița. „Deja pot spune că mai mult de jumătate din viață mea am petrecut-o alături de el. Ce noroc că ne-am întâlnit. Și cât de multe am realizat împreună în acești 19 ani, iubind. La mulți ani, nouă! #iubireinfinita”, scrie Libertatea.

Reacțiile internauților nu au întârziat să apară

„La mulți ani fericiți și la cât mai multă veselie! (…) Aniversare de rodie! La mulți ani, frumoși, oameni minunați! Copiii voștri minunați să vă umple mereu sufletele cu bucurie! La mulți ani! (…) O familie de la care putem lua multe exemple ,bravo vouă, țineți-o tot așa, o zi binecuvântată (…)

La mulți ani împreună și multa sănătate!!! (…) Și cât de frumoși sunteți! La mulți ani!”, sunt câteva dintre mesajele fanilor apărute pe pagina de Facebook a Danei Rogoz.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`