Un manelist din Ploiești a murit după ce a fost încătușat de poliție și dus la spital

Un manelist din Ploiești a murit după ce a fost încătușat de poliție și dus la spital
captură video YouTube / Observatorul Prahovean

Constantin Paraschiv, supranumit Tony de la Ploiești, a murit la scurt timp după ce a fost încătușat de polițiști și condus la o unitate medicală pentru prelevarea de mostre biologice de sânge, transmite Adevărul.

Tony de la Ploiești a murit după ce a fost încătușat de poliție și dus la spital

Incidentul a avut loc luni noapte. În jurul orei 1, polițiștii rutieri din municipiul Ploiești au fost informați că s-a produs un accident cu pagube materiale.

„Din cercetări a reieșit faptul că un bărbat în vârstă de 31 de ani în timp ce conducea un autoturism pe strada Alexandru cel Bun ar fi acroșat un alt autoturism care se afla parcat în dreptul unui imobil, ulterior acesta continuându-și deplasarea, iar la un moment dat ar fi pierdut controlul asupra direcției de deplasare intrând într-o țeavă de gaze”, a precizat Inspectoratul de Poliție Județean Prahova.

Accidentul rutier s-a soldat doar cu pagube materiale.

„Întrucât bărbatul manifesta un comportament specific consumului de substanțe psihoactive, polițiștii rutieri au procedat la imobilizarea și încătușarea acestuia, fiind condus la o unitate medicală pentru prelevarea de mostre biologice de sânge”, mai spune IPJ Prahova.

Șoferul a intrat în stop cardiorespirator la unitatea medicală respectivă, iar ulterior a fost declarat decesul. Trupul său neînsuflețit a fost dusă la Serviciul de Medicină Legală Prahova pentru efectuarea necropsiei.

Tags:
Urmăriți B1TV.ro și pe
`