Soția lui Bruce Willis a povestit cum îl susține fiica lor de nouă ani pe actorul diagnosticat cu demență

Soția lui Bruce Willis a povestit cum îl susține fiica lor de nouă ani pe actorul diagnosticat cu demență
Foto: Hepta.ro / Bestimage / Agence / Bestimage USA

Soția lui Bruce Willis a vorbit despre experiențele ei ca îngrijitoare după ce soțul ei a fost diagnosticat cu demență.

Viața ca îngrijitor al unei persoane diagnosticate cu demență nu este deloc ușoară

Emma Heming Willis, a recunoscut că este „ușor să te demoralizezi” atunci când trebuie să ai grijă de o persoană bolnavă și în același timp vrei să păstrezi aparențele.

„Am momente în care sunt și mă simt foarte puternică și momente în care nu mă pot concentra la absolut nimic din cauza noului stil de viață”, a recunoscut ea într-un clip Instagram Live.

Ea a adăugat: „Odată ce primesc acest diagnostic, oamenii au tendința de a renunța la propria lor persoană.”

Soția lui Bruce Willis a povestit și despre „cel mai înduioșător lucru” pe care fiica lor l-a făcut pentru Bruce Willis, pentru a-l ajuta în lupta sa împotriva demenței.

Într-un videoclip împărtășit cu cei 830.000 de urmăritori ai săi, Emma a spus: „Trebuie să vă spun ceva și voi încerca să o fac fără să plâng, pentru că atunci când Evelyn mi-a spus această poveste, am plâns în hohote.”

Emma a explicat apoi cum fiica ei a căutat pe Internet „amănunte despre demență”. Astfel, Evelyn a aflat că persoanele care suferă de această boală „se pot deshidrata grav”.

„Așa că i-am spus: „Evelyn, ne vom asigura întotdeauna că tati are o sticlă de apă în mână. Îți mulțumesc că m-ai anunțat. Dar acesta este cel mai de iubitor și mai plin de compasiune lucru pe care îl poți face: să fii curioasă și să te informezi în legătură cu boala tatălui tău”.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră