Adrian Costandache, parașutistul rănit la Clinceni, a fost scos din coma indusă. Acesta a fost conștient, după trei săptămâni de la accident

Adrian Costandache, parașutistul rănit la Clinceni, a fost scos din coma indusă. Acesta a fost conștient, după trei săptămâni de la accident
Foto: telegrafonline.ro

Adrian Costandache, instructorul de parașutism accidentat la Clinceni dă primele semne de revenire.
Potrivit ctnews.ro, medicii l-au scos din coma indusă și l-au rugat să ridice mâinile și să deschidă ochii. Acesta a răspuns pozitiv la cerințele cadrelor medicale, șansele sale de recuperare fiind mult mai mari potrivit echipei de la Spitalul Floreasca din București.

După aceste teste, el a fost din nou sedat și conectat la aparatele care îl ajută să respire.

Purtătorul de cuvânt al Aeroportului Tuzla, Cristina Mitchievici, s-a declarat foarte încântată de această veste.

“E o bucurie generală la Tuzla. Suntem foarte fericiți și numărăm zilele până când Adi se întoarce înapoi la Aeroport. Ne așteptam să-și revină repede pentru că este un om puternic”, a declarat Mitchievici.

Pe data de 18 octombrie 2015, trei persoane care au sărit cu parașuta au fost implicate într-un accident grav. După ce au sărit cu parașutele, cei trei s-au ciocnit în aer,, iar în urma impactului cu solul două persoane au murit. Adrian Costandache a scăpat, dar acestuia a fost băgat în comă indusă de către medicii de la Spitalul Fundeni din București.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`