Tudor Ionescu de la Fly Project, jefuit în Amsterdam / Artistul a rămas fără portofel

Tudor Ionescu de la Fly Project, jefuit în Amsterdam / Artistul a rămas fără portofel
Foto: Facebook / Tudor Ionescu

Tudor Ionescu de la Fly Project a avut parte de o experiență extrem de neplăcută  în Olanda, mai exact în Amsterdam.

Aristul a fost jefuit, rămânând fără portofel, dar și fără foițe și tutun.

Tudor Ionescu, jefuit în Amsterdam

Tudor Ionescu trece printr-o perioadă foarte aglomerată, pe lângă desele concerte, compune multă muzică, participă la sesiuni cu producători internaționali și din România și înregistrează piese, pe care le va lansa anul acesta.

Acesta a plecat într-un city break, cu soția lui, Anamaria, la Amsterdam, un loc preferat de ambii, însă a avut parte de o experiență extrem de neplăcută.

„Era un portofel de piele special pentru tutun și era plin, pentru că tocmai ce-mi cumpărasem un pachet nou de tutun.

Mi-a fost luat de pe masă, la o terasă. Am observat după ceva timp ce s-a întâmplat, probabil că persoana care l-a luat a crezut că am bani în el, însă eu nu umblu cu cash la mine niciodată, iar actele și cardurile nu erau acolo.

„E prima dată când mi s-a întâmplat să mi se fure ceva”

E prima dată când mi s-a întâmplat să mi se fure ceva de pe masă, dar bine că nu a fost altceva important. Fumez tutun de foarte mult timp, iar în acel portofel de piele aveam doar pachetul de tutun, foițe și filtre. Il aveam tot timpul cu mine, da’ nu-i nimic, îmi iau altul”, a povestit Tudor Ionescu pentru Cancan.

Artistul a revenit în România, unde reîncepe în forță pregătirile pentru noile lansări, dar și pentru concertele din vara aceasta, în țară și în străinătate.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`