Șoferul de taxi care i-a dus pe Prințul Harry și Meghan spune că paparazzii nu au fost agresivi: „Cred că sunt exagerări”

Șoferul de taxi care i-a dus pe Prințul Harry și Meghan spune că paparazzii nu au fost agresivi: „Cred că sunt exagerări”
Foto: Hepta.ro / DPA Images / Taidgh Barron

„Sonny” Singh își conducea taxiul prin Manhattan, marți seară, când a fost oprit pentru o cursă neașteptată. Șoferul a povestit pentru BBC News că un agent de securitate l-a salutat, iar Prințul Harry și soția sa, Meghan, s-au urcat în mașină.

Ce a spus șoferul de taxi care i-a dus pe Prințul Harry și Meghan

Șoferul de taxi susține că, în timp ce treceau prin dreptul unui bloc, au fost „blocați de o mașină de gunoi și dintr-o dată au venit paparazzi și au început să facă poze”.

Sonny spune că pasagerii, printre care și mama lui Meghan, Doria Ragland, tocmai îi povesteau unde doresc să ajungă, în momentul în care i-au spus să îi ducă înapoi la secția de poliție, acolo unde i-a și lăsat.

Întrebat despre informațiile cum că Harry și Meghan ar fi fost implicați într-o urmărire în trafic „aproape catastrofală”, bărbatul a afirmat: „Nu cred că acest lucru este adevărat, cred că sunt exagerări”.

El susține că nu a simțit vreun pericol și că poliția nu i-a urmărit.

„Ne-au ajutat doar când am fost blocați de camionul de gunoi, au claxonat și apoi și-au văzut de drum și noi ne-am văzut de drum”, a adăugat Sonny.

Întrebat dacă paparazzii au fost agresivi în cele 10 minute în care i-a dus cu mașina pe Prințul Harry, Meghan și mama sa, Sonny a negat.

„Erau în spatele nostru, au stat după noi, cam asta a fost tot”, a povestit șoferul de taxi, spunând că a fost vorba doar despre niște jurnaliști care „încercau să facă poze”.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
23:52 - Alexandru Muraru (PNL): Planul pesedist ne arată că pericolul capturării instituțiilor statului e în plină desfășurare. Urmează zile de încercare pentru democrația din România
23:35 - Netanyahu spune că lui Macron și celorlalți lideri occidentali care cer embargo pe arme pentru Israel ar trebui „să le fie rușine”: „Rușinea lor va continua mult după câștigarea războiului”
23:12 - George Simion, după decizia CCR de a anula candidatura Dianei Șoșoacă: Orice român are dreptul constituțional de a candida și de a fi ales. Nicio instituție nu îi poate lua acest drept
22:49 - Nicolae Ciucă: „Pesediștilor care astăzi se bucură de decizia CCR le spun un singur lucru: românii înțeleg când cineva dorește puterea absolută în stat” / „PSD nu va scăpa de ceea ce se teme cel mai tare: de o confruntare cu mine în turul 2”
22:23 - Stelian Ion: Judecătorii CCR care au decis invalidarea candidaturii Dianei Șoșoacă trebuie să prezinte clar și în detaliu motivele / Este tot mai evidentă nevoia de reformă a CCR
22:01 - A fost contestată la CCR și candidatura lui Marcel Ciolacu
21:45 - PSD: Susținem dreptul oricărei persoane de a alege și de a fi aleasă. CCR trebuie să prezinte rapid motivele care au stat la baza deciziei de invalidare a candidaturii doamnei Diana Șoșoacă
21:27 - Lucian Romașcanu, după declarația lui Florin Roman privind decizia CCR: PSD nu are nicio implicare în justiție. Când ai dileme și dificultăți să îți vezi candidatul în finală, despre dl. Ciucă vorbesc, începi să dai rateuri de gândire
21:06 - Florin Roman (PNL): Eliminarea Dianei Șoșoacă din cursa pentru Cotroceni, făcută prin mâna majorității PSD din CCR, este o făcătură marca PSD
20:46 - Diana Șoșoacă, după ce i-a fost anulată candidatura la prezidențiale: „Mă sună foarte mulți din Sfatul Înțelepților, mă sună generali din armată. Este timpul să acționăm”