O angajată din Timiș este suspectată că încasa bani fără să vină la serviciu / Polițiștii și procurorii au făcut percheziţii în două instituţii publice şi un cabinet medical

O angajată din Timiș este suspectată că încasa bani fără să vină la serviciu / Polițiștii și procurorii au făcut percheziţii în două instituţii publice şi un cabinet medical
Sursa foto: Google maps

Poliţiştii şi procurorii au făcut marţi, 16 mai, percheziţii la DSP Timiş, la Primăria Ohaba Lungă şi la un cabinet medical, într-un dosar de abuz în serviciu şi fals intelectual, după ce o persoană angajată la primărie a fost prinsă că lucra într-un cabinet medical, a informat IPJ Timiș, potrivit Libertatea.ro.

Percheziţii în Timiș, după ce o angajată fictiv la Primărie a fost prinsă că lucra la un cabinet medical

Oamenii legii, sub supravegherea unui procuror, au obținut mandate de percheziții la o primarie, un dispensar medical, dar și un cabinet medical, după ce o persoană angajată fictiv la primărie a fost depistată ca angajată la un cabinet medical, scrie sursa citată.

„Poliţiştii Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice-IPJ Timiş, sub coordonarea procurorilor Parchetului de pe lângă Judecătoria Făget, au pus în executare 3 mandate de percheziţie domiciliară la sediul a două instituţii publice şi un cabinet medical dintr-o localitate din judeţul Timiş. Percheziţiile fac obiectul unui dosar penal ce vizează comiterea infracţiunilor de abuz în serviciu şi fals intelectual”, a transmis Poliția Timiş, potrivit news.ro.

Persoana îşi desfăşura activitatea la cabinetul medical de cinci ani

Concret, persoana respectivă era încadrată fictiv la Primăria Ohaba Lungă, dar îşi desfăşura activitatea la cabinetul medical de cinci ani, relatează Libertatea.ro.

„În perioada 2018-2023, o persoană a fost încadrată fictiv la o unitate administrativ teritorială din localitate, aceasta desfăşurându-şi activitatea, în fapt, la un cabinet medical din aceeaşi localitate”, a mai precizat IPJ Timiş.

În urma percheziţiilor, au fost ridicate mai multe documente pentru continuarea cercetărilor.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`