Cine este frumoasa Diana Roman, noua soţie, cu 17 ani mai tânără, a lui Vlad Zamfirescu

Cine este frumoasa Diana Roman, noua soţie, cu 17 ani mai tânără, a lui Vlad Zamfirescu
Sursa foto: Instagram

Diana Roman este cunoscută ca noua soție a actorului Vlad Zamfirescu. Cei doi au oficializat relația prin căsătoria civilă pe data de 12 mai 2023 și au sărbătorit acest eveniment cu o petrecere grandioasă alături de prieteni și colegi de scenă.

Diana Roman – o actriță talentată a teatrului și televiziunii românești

Diana Roman s-a născut la data de 27 martie 1991, în orașul Slatina. Ea provine dintr-o familie de artiști, tatăl ei fiind regizor de teatru, pe nume Adrian Roman. Diana Roman a urmat o carieră de succes în domeniul actoriei și a devenit o personalitate foarte cunoscută în România.

În anul 2013, Diana Roman a absolvit Universitatea Națională de Artă Teatrală și Cinematografică I.L. Caragiale din București, specializându-se în Arta Actorului, sub îndrumarea profesorului Adrian Titieni.

De-a lungul timpului, Diana Roman a interpretat mai multe roluri în seriale de televiziune remarcabile, printre care se numără Fetele lu’ dom’ Profesor” (2013), Îngeri pierduți” (2013) și Triplusec” (2018). Ea a obținut recunoaștere pentru aparițiile sale în serialele Minte-mă frumos în Centrul Vechi”, Videochat” și Eu contez”.

Diana Roman a început să urce pe scenă încă de la vârsta de 5 ani, datorită influenței și sprijinului tatălui său. În prezent, ea lucrează la Teatrul Nottara, continuând să își dezvolte cariera de actriță și să impresioneze publicul cu talentul său remarcabil, potrivit wowbiz.

Foto: Instagram/ diana3roman

Vlad Zamfirescu s-a căsătorit cu Diana Roman, o colegă de breaslă mai tânără

Vlad Zamfirescu, managerul Teatrului Bulandra, s-a căsătorit civil cu Diana Roman, o actriță mai tânără decât el, vineri trecută. Diferența de vârstă dintre cei doi este de 17 ani, el având 49 de ani, iar ea 32, însă acest lucru nu a fost niciodată o problemă în relația lor.

Înainte de căsătoria cu Diana Roman, Vlad Zamfirescu era căsătorit cu Mihaela Zamfirescu, o coregrafă de succes, cu care are doi copii, Ștefan și Matei. După 26 de ani de relație, cei doi au hotărât să divorțeze în secret. După despărțirea de fosta soție, Vlad Zamfirescu s-a mutat împreună cu Diana Roman, însă relația lui cu cei doi copii a rămas destul de strânsă. Chiar dacă au existat schimbări în dinamica familiei, actorul își menține o legătură afectuoasă cu Ștefan și Matei, în ciuda noii relații în care s-a implicat.

„Îmi place să cred că suntem foarte buni prieteni și încerc să comunic, să vorbim, să-mi spună ofurile lor… Nu-mi spun ei chiar tot, deja au mici secrete pe care le e jenă să mi le împărtășească (…) Din aproape în aproape, încerc să văd dacă fac față”, a spus actorul, în urmă cu ceva timp.

O poveste de dragoste în culisele teatrului

Vlad Zamfirescu și soția sa, Diana Roman, sunt un cuplu unit atât în viața personală, cât și în cariera lor în teatru. Având amândoi o pasiune comună pentru actorie, au reușit să creeze împreună numeroase proiecte de succes. Unul dintre aceste proiecte remarcabile este piesa de teatru Steaua fără nume”, care a avut premiera în luna noiembrie a anului 2021.

Diana Roman a conștientizat de mult timp că o relație potrivită pentru ea ar fi cu cineva din același domeniu, cineva care să poată înțelege programul agitat și solicitant al unui actor.

„În momentul de față, sunt singură, dar și când am să fiu într-o relație, mi-am propus să nu mă mai afișez. Nu văd de ce ți-ai expune viața personală. În principiu, nu aș vrea să fie din același domeniu, însă nu văd altă variantă, pentru că e foarte greu să găsești oameni care să te înțeleagă în meseria asta, să înțeleagă ce faci, să-ți înțeleagă programul și faptul că pleci în turnee și că dormi cu colegii în același hotel”, a declarat Diana Roman, în anul 2020.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`