Un șofer care conducea beat a încercat să schimbe locul cu câinele său, după ce a fost oprit pentru că depășise viteza

Un șofer care conducea beat a încercat să schimbe locul cu câinele său, după ce a fost oprit pentru că depășise viteza

Un șofer care a fost oprit de poliție în Colorado pentru depășirea vitezei a încercat să schimbe locul cu câinele său, punându-și animalul de companie pe scaunul șoferului, a declarat poliția.

Șoferul a ieșit din vehicul pe partea pasagerului și a insistat că nu el a condus mașina

Bărbatul a fost acuzat de conducere sub influența alcoolului, în timp ce câinele a fost lăsat să plece „doar cu un avertisment”, a declarat poliția.

Un ofițer de poliție a urmărit întreaga desfășurare a tentativei bizare, fiind martor la încercarea șoferului de a-și pune animalul de companie la volan, potrivit unei postări pe Facebook a poliției din Springfield, în sud-estul statului Colorado.

Potrivit departamentului de poliție, șoferul era beat și a fugit când a fost întrebat cât de mult a băut. Bărbatul a fost reținut apoi la mai puțin de 20 de metri de vehicul, a adăugat departamentul de poliție.

Poliția a constatat că șoferul avea două mandate de arestare active, arată Insider.

El a fost acuzat de conducere sub influența alcoolului, conducere în condiții de suspendare, depășirea limitei de viteză și rezistență la arestare.

Câinele a fost încredințat unei cunoștințe a șoferului pentru a fi îngrijit în timp ce suspectul se afla în arest, a precizat Departamentul de Poliție din Springfield.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`