Cu ce probleme se confruntă Selly și Smaranda în relație: „Asta îmi și reproșează, de altfel”

Cu ce probleme se confruntă Selly și Smaranda în relație: Asta îmi și reproșează, de altfel
Foto: Instagram

Andrei Șelaru, sau Selly, așa apare în mediul online, este cel mai cunoscut influencer român.

Recent, acesta a povestit despre relația cu Smaranda și despre proiectul pe care vrea să îl realizeze în această vară.

Ce îi reproșeaza Smaranda lui Selly

Selly spune că muncește 10 ore pe zi și recunoaște că îi lipsește timpul petrecut cu prietenii săi, dar mai ales cu iubita lui, Smaranda, pasionată de călătorii:

„Asta îmi și reproșează, de altfel. Că nu am timp pentru ea. Știu că are dreptate, motiv pentru care am decis să încerc să nu mai trăiesc la fel. Să am mai multă disciplină, să-mi fac mai multă ordine în stilul de viață.

Și, desigur, să mă revanșez într-un fel față de ea, dar mă opresc aici cu destăinuirile, fiindcă altfel nu ar mai fi o surpriză”, spune Selly, potrivit Libertatea.

Selly va produce un nou film anul acesta

Selly are multe proiecte, iar anul acesta va produce un nou film. Unul în care nu știe dacă va juca, fiindcă nu s-a văzut niciodată actor, ci om din spatele camerei.

„Nu am încă ideea scenariului. O mai căutăm încă! Ceva în genul ”Romina VTM”!Dar ceea ce știu e că voi colabora iar cu Matei Dima, fiindcă el are mereu un cuvânt greu de spus în treburile astea.

Direcția creativă e mereu a lui, pe când a mea e cea legată de producție și de promovare. Ca atare, ceea ce știu e că vom face curând un nou film.

Cu actori români foarte cunoscuți, dar și cu o serie de influenceri sau vedete din lumea filmului. Dacă va exista un rol pe care cred că-l voi putea interpreta, atunci voi fi și în distribuție. Dacă nu, nu va fi nicio problemă”, a mai adăugat Selly.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`