Oraşul din România care se laudă în luna mai cu primele decoraţiuni pentru Târgul de Crăciun: „Nu cred că este prea devreme”

Oraşul din România care se laudă în luna mai cu primele decoraţiuni pentru Târgul de Crăciun: „Nu cred că este prea devreme”
Sursa Foto: Captură Video

Craiova își face vara târg de Crăciun! Cu toate că porţile târgului de Paşte nici măcar nu s-au închis încă, pregătirile pentru sărbătorile de iarnă sunt în plină desfășurare.

Primăria spune că brandul orașului este cel care îi atrage pe turiști, în timp ce craiovenii au păreri împărțite, notează observatornews.ro.

Croiava se laudă deja cu primele decoraţiuni pentru Târgul de Crăciun

În ciuda faptului că mai sunt 223 de zile până la Crăciun, oltenii intră în spiritul sărbătorilor în fiecare zi. Căsuța lui Moș Crăciun este prima cu care municipalitatea se laudă și speră să atragă vizitatori la târgul de Crăciun din acest an.

Chiar dacă la început s-au minunat, oamenii au reacționat pragmatic.

„Sunt foarte drăguţe. Cred că tuturor craiovenilor le plac şi, uşor-uşor, începe să arate a oraş turistic. Atâta timp cât şi noi vizităm alte oraşe din alte ţări, nu cred că este prea devreme şi cred că totul trebuie pregătit aşa, din timp.”

„Cam devreme. Şi dorinţa asta acerbă de a ieşi în faţă în rândul comunităţilor… în detrimentul altor lucruri. Oamenii aşteaptă şi altceva, nu numai asta.”

„Mi se pare foarte devreme, adică am avut deja Crăciun înainte. Încă nu, trebuie să vină vara, pantaloni scurţi, să ne plimbăm şi noi”.

Nu e vreme de pierdut, spun cei de la Primărie

„Aşa ne pregătim de fiecare dată, cu mult timp înainte, mai ales că toate procedurile din legislaţie durează. Şi atunci, ne trebuie cel puţin 6 luni înainte.

Târgul de Crăciun deja a devenit un brand al municipiului Craiova. Suntem din ce în ce mai cunoscuţi, am avut locul trei la nivel european”, a declarat Marina Andronache, responsabil imagine, primăria Craiova.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`