Accident grav în Vaslui. Bilanț: un mort și un rănit, după ce mașina s-a răsturnat și s-a lovit violent de un nuc

Accident grav în Vaslui. Bilanț: un mort și un rănit, după ce mașina s-a răsturnat și s-a lovit violent de un nuc

Un accident grav a avut loc în această dimineață în Vaslui, în urma căruia o persoană și-a pierdut viața.

O alta a ajuns la spital, rănită, după ce mașina s-a răsturnat pe un drum din localitatea Rateşu Cuzei, comuna Rebricea, potrivit informațiilor Inspectoratului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Vaslui.

Grav accident duminică dimineața în Vaslui

După accidentul grav care s-a produs duminică dimineața, o persoană a decedat și o alta a fost transportată la spital. Mașina în care se aflau s-a răsturnat și s-a lovit violent de un nuc.

În aceste momente la fața locului intervine Garda II Negreşti şi Detaşamentul de pompieri Vaslui cu o autospecială pentru descarcerare grea, o autospecială de stingere cu apă şi spumă, echipată cu modul pentru descarcerare-deblocare şi două ambulanţe SMURD, potrivit realitatea.net.

„În accident a fost implicat un autoturism în care se aflau două persoane. La sosirea echipajelor de intervenţie, autoturismul se afla răsturnat pe o parte, după ce în prealabil lovise un nuc. Victimele erau încarcerate. Una dintre victime prezenta leziuni incompatibile cu viaţa, medicul de pe ambulanţa TIM declarând decesul acesteia.

Cea de a doua victimă prezintă semne vitale, a fost extrasă din autoturism, i se acordă îngrijiri medicale şi este transportată la Unitatea de Primiri Urgenţe din cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă Vaslui”, au transmis reprezentanţii ISU Vaslui.

Paralel cu intervenția echipei medicale, polițiștii efectuează verificări pentru a vedea în ce împrejurimi a avut loc accidentul.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`