Andreea Marin a schimbat o lege ce vizează persoanele cu dizabilități: „Lumea este mai echilibrată”

Andreea Marin a schimbat o lege ce vizează persoanele cu dizabilități: „Lumea este mai echilibrată”
Foto: Instagram

Chiar dacă s-a retras de pe micile ecrane, Andreea Marin continuă să-și folosească influența pentru diferite cauze, care au ca scop să ajute oamenii aflați la nevoie.

Proiectul de suflet al Andreei Marin este unul care, de 10 ani, militează pentru respectarea drepturilor persoanelor cu dizabilități și eliminarea discriminării împotriva acestei categorii de persoane. În cadrul unui eveniment ce avut loc recent, Andreea Marin a anunțat că a reușit să schimbe o lege importantă, în beneficiul persoanelor cu dizabilități.

Lege a persoanelor cu dizabilități, schimbată de Andreea Marin

Andreea Marin este implicată într-un proiect ce are drept scop, de 10 ani, susținerea drepturilor persoanelor cu dizabilități și eliminarea discriminării, la locul de muncă și oriunde în societate, împotriva acestei categorii de persoane. În cadrul unui eveniment, organizat pentru această cauză, Andreea Marin a anunțat că a schimbat o lege importantă pentru persoanele cu dizabilități.

„În primul rând am reușit să schimbăm o lege în țara asta. Pentru persoanele cu dizabilități. În al doilea rând lumea este mai echilibrată. Dacă fiecare categorie ar avea drepturile respectate, am trăi cu toții într-o lume mai corectă, mai echilibrată, într-o țară mai civilizată, așa cum ne-o dorim. Nu? Și nu în ultimul rând oamenii aceștia au niște povești sensibile pe de-o parte, dar extraordinare pe de altă parte. Au realizări de invidiat. Te și întrebi cum au putut să facă atât de multe lucruri. Veți afla niște povești în seara aceasta care vă vor lăsa uimiți pentru că nu ai cum să nu te întrebi când ai ei timpul, imaginația, forța să facă. Să miște munții. Asta este lecția. Avem o comunitate care a crescut frumos”, a povestit Andreea Marin, potrivit viva.ro.

Andreea Marin, invitați speciali în cadrul evenimentului organizat

Andreea Marin a avut parte de invitați foarte speciali, în cadrul evenimentului, este vorba de fiica ei Violeta și Radu Ștefan, fiul lui Ștefan Bănică Jr. Cei doi frați au apărut braț la braț, în aplauzele publicului. Prezentatoarea a fost însoțită și de partenerul ei de viață, Adrian Brâncoveanu.

„Cel care îmi este alături mereu este Adrian, partenerul meu de viață.

Nu e doar o seară frumoasă în lumina reflectoarelor, ci are ca și coloană vertebrală atipică de modă. Pe scenă veți vedea modele de viață în scaun cu rotile, spun modele de viață, pentru că sunt oameni cu realizări impresionante, însoțite de vedete din diverse domenii, însoțite de alte persoane cu performanțe, din lumea teatrului, televiziunii, business-ului, sportului de performanță și designeri care tot pro-bono ca și primele două categorii fac o muncă extraordinară și creează ținute minunate”, a declarat Andreea Marin.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`