Mesaj emoționant trimis de fratele Teodorei Maftei: „Să facem lucruri noi… să ne descoperim pe noi”

Mesaj emoționant trimis de fratele Teodorei Maftei: „Să facem lucruri noi... să ne descoperim pe noi”
Foto: dcnews.ro

Ion Vorel Maftei, fratele Teodorei Maftei, jurnalista decedată în urma tragediei din Colectiv, a scris un mesaj pe Facebook. Acesta îi „imploră”pe oameni să zâmbească , să se bucure de tot ce au și să facă lucruri noi.

„Vreau începând de astăzi să zâmbim… să ne bucurăm de tot ce avem… de toţi ce-i pe care-i avem…. să facem lucruri noi… să ne descoperim pe noi…. şi toate pentru Teo….Vă implor!”, este mesajul lui ‎Ion Viorel Maftei‎, conform mediafax.

Jurnalista şi fotografa Teodora Maftei a murit luni, la vârsta de 36 de ani, în clinica din Israel unde a fost transferată săptămâna trecută.

După incendiul din clubul Colectiv, Teodora a fost internată la Spitalul de Arşi din Capitală, în stare critică, cu arsuri pe o mare suprafaţă a corpului şi pe căile respiratorii. După patru zile, a fost transferată la un spital din Israel.

Teodora Maftei era pasionată de fotografie și se pregătea de lansarea unei noi expoziții personale, programată pentru 2 noiembrie, intitulată „London Unedited – a series of unphotoshopped photos by Teodora Maftei.

La dorinţa familiei Teodorei Maftei, organizatorii expoziţiei acesteia au decis ca evenimentul să se desfăşoare conform programării iniţiale. Teodora a călătorit mult și a surprins cele mai frumoase imagini, o parte dintre acestea au fost publicate pe site-ul său, teo.photography.

Dintre pacienţii internaţi în spitale din Capitală, 35 au fost transportaţi spre unităţi sanitare din străinătate, însă patru au decedat. Doi răniţi au decedat sâmbătă, după ce au ajuns în Olanda, iar bateristul trupei Goodbye to Gravity, Bogdan Enache, a murit duminică seară, după ce a intrat în stop cardiorespirator în timp ce era transportat la o clinică din Elveţia.

 

Tags:
Urmăriți B1TV.ro și pe
`