Un fost baschetbalist român a devenit milionar la vârsta de 26 de ani: „Aroganță ca în România cu există nicăieri”

Un fost baschetbalist român a devenit milionar la vârsta de 26 de ani: „Aroganță ca în România cu există nicăieri”
Sursa foto: Instagram - @caiuscovrig

Fostul baschetbalist Caius Covrig, în vârstă de 26 de ani, a locuit o mare parte din viața sa în SUA, unde a jucat baschet de performanță. El a ajuns chiar în prima divizie NCAA.

După ce a renunțat la sportul pe care l-a iubit de mic, el a devenit un adevărat om de afaceri. A fost la școală peste Ocean și a revenit în România, iar în 2022 a primit premiul pentru antreprenorul anului.

Caius Covrig a primit premiul pentru antreprenorul anului, în 2022

Fostul sportiv are acum mai multe afaceri în domeniul imobiliar și deține un hotel de patru stele în Bușteni. În cadrul unui podcast, Caius Covrig a vorbit despre viața lui din România, după ce a locuit aproape un deceniu în Statele Unite.

„De când m-am întors în România, am tot văzut astfel de lucruri: mașini mai scumpe decât apartamentul și oameni care stau în chirie. Din punctul meu de vedere, mașina nu trebuie să reprezinte mai mult de 10% din imobilul în care stai”, a spus Caius Covrig în cadrul unui podcast.

„Muncesc extrem de mult pentru vârsta mea, nu cred că am ieșit de două ori în club în ultimii doi ani. Prefer să stau la 40 de ani cu 20 de hoteluri deschise. Sunt foarte mulți oameni atât de săraci, încât tot ce au sunt banii. Aroganță și snobism ca în România nu există nicăieri”, a mai spus el în cadrul aceluiași podcast, potrivit digisport.ro.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`