Motivul pentru care Gabriela Cristea a adunat un val de critici dure în mediul online: „Nu te mai înjosi”

Motivul pentru care Gabriela Cristea a adunat un val de critici dure în mediul online: „Nu te mai înjosi”
Sursa foto: Instagram/Gabriela Cristea.

Gabriela Cristea a reușit să atragă foarte multe critici, după ce a postat mai multe fotografii pe rețelele de socializare.

Gestul vedetei i-a scos din minți pe urmăritorii săi, care au ținut să o apostrofeze.

Gabriela Cristea, aspru criticată de fani

Gabriela Cristea și-a lansat propriul brand de îmbrăcăminte și desigur că este propria imagine a acestuia. Vedeta se laudă pe rețelele de socializare cu creațiile ei vestimentare. Aceasta a îmbrăcat niște rochii de vară. dar a atras foarte multe critici dure din partea fanilor.

Rochia este disponibilă acum pe măsurile S, M si L și se poate comanda doar prin mesaj pe wapp. Rochia Selena este realizata din vâscoză naturală 100%, iar căptușeala este din bumbac 100%”, a precizat vedeta, potrivit Fanatik.

Ce critici i-au adus fanii

Nu de aceeași părere au fost însă și fanii acesteia care au ținut să o apostrofeze. În primul rând, oamenii s-au declarat nemulțumiți de calitatea materialului folosit de vedetă. Aceștia chiar au explicat de ce vâscoza nu poate fi un material natural. „Vâscoza nu e naturală. E un material produs din celuloză (pe care o poți numi produs natural până la o limită) tratată chimic.

O fi rochia drăguță și turma probabil o va cumpăra, dar unde e responsabilitatea ta de influencer?”, a scris cineva.

De asemenea, mulți au punctat faptul că rochia este atât de șifonată încât nu poate însemna decât un lucru: acela că materialul este foarte prost.

Mai ai de expus șifonături Gabriela? Fii fată serioasă, nu te mai înjosi pentru bani!”, i-a scris cineva vedetei. „Toate pe care le afișezi sunt șifonate”, a mai punctat cineva. „Foarte șifonată, nu este un material prea de calitate”, „Prea șifonată… așa ceva nu, niciodată”, „Materialul nu pare a fi de calitate, se șifonează foarte tare”, au mai scris fanii.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`