Doi revoluționari au vrut să intre în clădirea Parlamentului cu un box metalic și bricege

Doi revoluționari au vrut să intre în clădirea Parlamentului cu un box metalic și bricege
Sursa Foto: Captură Video

Doi bărbați, în vârstă de 71 și 74 de ani, care urmau să participe la o conferinţă dedicată revoluţionarilor, au fost depistați la controlul de la intrare în Palatul Parlamentului cu arme albe, mai exact un box metalic şi cuţite tip briceag.

Indivizii au fost conduși la Secția 17 de Poliție, care continuă cercetările pentru a se stabili circumstanțele în care au vrut să intre înarmați în Parlament.

Arme albe aduse în clădirea Parlamentului de doi revoluționari

„La data de 12.05.2023 , Secția 17 Politie a fost sesizata de ASP Galiceanu cu privire la faptul că la intrarea C1 în Palatul Parlamentului lucrătorii din cadrul SPP, în urma controlului de securitate, au găsit obiecte interzise la deținere asupra numiților P.A., un box metalic, respectiv Ț.F., două cuțite tip briceag.

Aceștia au calitatea de revoluționari și urmau să participe la Conferința Naționala Pentru Demnitatea Revoluționarilor din Decembrie 1989, ce se desfășoară în incinta Palatului Parlamentului, în sala „Nicolae Iorga”.

Persoanele în cauză au fost conduse la sediul subunității, unde urmează să fie preluate pentru stabilirea situației de fapt. Ultima persoana a făcut afirmația, iritat fiind de control, ca și acasă deține o „grenadă”. Continuam verificările”, a transmis Poliția, notează digi24.ro.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`