O influenceriță a mâncat propriul genunchi într-un bol de spaghete bolognese. Care e motivul din spatele acestui gest

O influenceriță a mâncat propriul genunchi într-un bol de spaghete bolognese. Care e motivul din spatele acestui gest
Foto: paulagonu/Instagram

Potrivit publicației Daily Star, influencerița cu peste 228.000 de urmăritori pe Twitch, Paula Gonu, a păstrat o parte din genunchiul extirpat în urma unei intervenții chirurgicale la picior și a adăugat-o într-un bol de spaghete bolognese pe care l-a gătit pentru ea și iubitul ei.

Gonu a mâncat bucata de cartilaj extirpat și a împărtășit experiența culinară cu urmăritorii săi

Gonu a dezvăluit pe rețelele de socializare că medicul i-a oferit opțiunea de a păstra o parte din cartilajul extirpat și a decis să o folosească în bucătărie. Tânăra în vârstă de 30 de ani a mâncat împreună cu iubitul ei din preparatul neobișnuit și a împărtășit experiența cu fanii săi pe rețelele de socializare, scrie Dailystar.

„I-am spus: „Da” și a pus ceea ce a îndepărtat într-un recipient mic, precum cele folosite pentru probele de urină. L-a pus în alcool, astfel încât să rămână așa atâta timp cât voiam eu. O săptămână mai târziu, glumeam cu partenerul meu. I-am spus că vreau să îl mănânc pentru că era o parte din mine și trebuia să îl pun înapoi în corpul meu. Am vrut să pot spune că am mâncat o bucată din propriul menisc” a declarat aceasta.

Paula a provocat controverse pe rețelele de socializare după ce a inclus bucata de cartilaj în sosul bolognese

Într-o discuție ulterioară, Paula a menționat că a adăugat bucata de cartilaj în sosul bolognese pe care l-a pregătit și chiar i-a dat să mănânce și partenerului ei, Arnau. Ea i-a explicat că există oameni care consumă diferite părți de animale, inclusiv oase, și că mâncatul de carne este la fel de natural. Cu toate acestea, unii dintre urmăritorii ei au fost dezgustați de această dezvăluire.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`