Twitter va introduce în curând funcția de apeluri audio și video, anunță Elon Musk

Twitter va introduce în curând funcția de apeluri audio și video, anunță Elon Musk
sursă foto: captură YT

Directorul executiv al Twitter Inc, Elon Musk, a dezvăluit marți detalii despre noile funcții ale rețelei de socializare, inclusiv adăugarea de apeluri și mesaje criptate pe platformă, scrie hindustantimes.

Anul trecut, Musk a semnalat planuri pentru „Twitter 2.0 The Everything App”, despre care a spus că va avea funcții precum mesaje directe criptate (DM), tweet-uri lungi și plăți.

„În curând va fi chat vocal și video la îndemână pentru oricine de pe această platformă, astfel încât să poți vorbi cu oameni de oriunde în lume fără să le dai numărul tău de telefon”, a spus Musk într-un tweet marți.

Funcția de apel de pe Twitter va aduce platforma de micro-blogging în conformitate cu aplicațiile de social media ale Meta, Facebook și Instagram, care au caracteristici similare.

Musk a spus că o versiune a mesajelor directe criptate va fi disponibilă pe Twitter începând de miercuri, dar nu a spus dacă apelurile vor fi criptate.

Twitter a declarat săptămâna aceasta că va începe un proces de curățare prin eliminarea și arhivarea conturilor care au fost inactive de câțiva ani.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`