Tom Hanks și-a lansat o carte inspirată din viața sa dar n-a vrut să spună cine sunt „plângăcioșii” sau „distrușii” din realitate

Tom Hanks și-a lansat o carte inspirată din viața sa dar n-a vrut să spună cine sunt plângăcioșii sau distrușii din realitate
sursă foto: captură YT

Noul roman al lui Tom Hanks despre producția de film este inspirat din propria viață – inclusiv din comportamentul negativ pe care recunoaște că l-a manifestat uneori în timpul filmărilor.

Hanks spune că a avut și el destule momente în care ultimul lucru la care se gândea erau rolurile pe care trebuia să le interpreteze

În timp ce vorbea pentru BBC News despre romanul său de debut, The Making of Another Major Motion Picture Masterpiece – care prezintă un personaj (actor) care deranjează filmările pentru o producție – Hanks, în vârstă de 66 de ani, a declarat că „am trecut chiar eu prin aceste momente de comportament aberant pe un platou de filmare”.

„Nu toată lumea este în cea mai bună formă în fiecare zi pe un platou de filmare”, a spus Hanks. „Am avut zile dificile în care am încercat să fiu un profesionist atunci când viața mea se destrăma în mai multe feluri, iar mie mi se cerea exact atunci să fiu amuzant, fermecător și iubitor.”

Deși Hanks a recunoscut că nu se comportă întotdeauna bine în timpul filmărilor, actorul din Forrest Gump a precizat că singurul „păcat capital” în cinematografie este acela de a irosi timpul unei producții.

„Ceea ce e inacceptabil să se întâmple la un film este ca cineva să se joace cu programul sau cu durata filmărilor sau cu bugetul”, a spus el. „Acesta este un păcat capital în industria cinematografică”.

Hanks a adăugat că publicul ar fi „uimit să vadă câți oameni știu că pot scăpa basma curată și cărora chiar li se spune că pot scăpa basma curată, pentru că întreaga producție depinde de ei”.

Romanul actorului prezintă personaje care sunt descrise ca fiind „plângăcioase” și „epave, distruși” în cadrul poveștii sale, care se învârte în jurul producției unui mare film cu supereroi, potrivit BBC News.
Hanks a respins râzând întrebările referitoare la anumite figuri din industria cinematografică care ar fi putut inspira intriga romanului.

Potrivit unui sinopsis al cărții publicat de Penguin Random House, Making of Another Major Motion Picture Masterpiece se desfășoară în trei părți distincte și urmărește dezvoltarea unei cărți de benzi desenate, de la începuturile sale de la sfârșitul anilor 1940 până la publicarea din anii ’70, înainte ca un mare regizor de la Hollywood „să decidă să o transforme într-un film contemporan cu supereroi”.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`