Obiect în formă de cilindru, surprins în Ungaria: „Cu siguranță este ceva. Felul în care se mișcă este…” (VIDEO)

Obiect în formă de cilindru, surprins în Ungaria: „Cu siguranță este ceva. Felul în care se mișcă este...” (VIDEO)

Un obiect în formă de cilindru, surprins într-un sat din nordul Ungariei, a dezlănţuit entuziasmul pasionaţilor de OZN-uri pe internet.

Se pare că aceste imaginile au fost filmate cu ajutorul unei drone în iunie 2020, în Csobánka.

Un obiect zburător în formă de cilindru, filmat cu o dronă în Ungaria

În momentul în care a analizat mai bine filmarea, autorul înregistrării, Andras Horvath, a observat un obiect în formă de cilindru şi a făcut publice imaginile pe reţelele sociale pentru a identifica obiectul misterios.

Obiect cilindric, care nu poate fi confundat deloc cu vreo pasăre sau vreun avion, traversează cerul cu mare viteză şi dispare în nori, notează gandul.ro.

Internauții sunt de părere că obiectul misterios ar putea corespunde descrierii de către autorităţile americane şi canadiene a unei aeronave de formă cilindrică doborâte în Yukon, la frontiera Alaskăi.

Chiar și așa, nu este exclusă nici varianta unui balon spion sau a unei drone.

„Pare un fel de rachetă, poate concepută pentru a se sustrage contra apărării, pe care poate că Ungaria o urmărește”, a spus cineva.

„Cu siguranță este ceva, dar felul în care se mișcă în jos este îndoielnic. Făcută de om”, a fost părerea unui internaut.

„La început am crezut că ar putea fi o rachetă hipersonică, dar nu există fum”, a fost de părere altcineva.

„Rachete sau alte lucruri pe care guvernele le testează. Dacă cineva spune că extratereștri, presupun că au mers cu autobuzul scurt”, a mai spus o altă persoană.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`