Panică într-un bloc din Capitală. Un apartament a luat foc de la un telefon pus la încărcat

Panică într-un bloc din Capitală. Un apartament a luat foc de la un telefon pus la încărcat
Sursa Foto: Captură Video

Un bărbat din Sectorul 3 al Capitalei a ajuns la spital marți, 9 mai, după ce apartamentul său a fost cuprins de flăcări. Se pare că incendiul a pornit de la o priză, unde acesta își încărca telefonul mobil.

Pompierii au evacuat mai multe persoane din bloc. Ținând cont că incendiul amenința să se extindă, mobilizarea a fost de proporții, notează stirileprotv.ro.

Un bloc întreg din București a fost evacuat

Bărbatul în vârstă de 67 de ani s-a izolat în balcon în momentul în care apartamentul său de la etajul șapte era învăluit de fum.

„Cred că a bubuit telefonul, eu eram la baie, am simțit miros de fum, am deschis ușa și am văzut că ies flăcări din camera mea, am luat copilul și am fugit pe scări, iar tata a rămas să stingă și ulterior nu a reușit și l-au coborât jos cu scara”, a declarat Ramona Grosu, fiica proprietarului.

„A luat foc din ce în ce, prima oara am zis de la centrală, că are centrală,  dar de unde, că după aia a zis că de la o priză, că a avut un telefon problemă, e ca din ce în ce, era foarte speriat și eu m-am speriat, vă dați seama că dacă am văzut fumul m-am panicat, zic Doamne, asta mai trebuie”, a spus un vecin.

„Incendiul se manifesta la interiorul unui apartament la nivelul dormitorului, pe 15 mp, erau degajări masive de fum. Au fost evacuate cinci persoane, două cu ajutorul aparatului de respirat autonome și trei cu ajutorul nacelei, s-au acordat îngrijiri medicale pentru șapte persoane, una singură necesitând îngrijiri la spital”, a transmis Maior Marius Voicu, ISU București.

Incendiul a fost stins înainte să se extindă și la alte locuințe.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`