Unul din patronii Colectiv a ajuns la DNA. În dosar e vizat și Piedone, care va fi cercetat pentru abuz în serviciu (VIDEO)

Unul din patronii Colectiv a ajuns la DNA. În dosar e vizat și Piedone, care va fi cercetat pentru abuz în serviciu (VIDEO)

La o săptămână de la tragedia din Colectiv, Paul Gancea, unul dintre patronii clubului, a ajuns la DNA. O parte din dosarul tragediei a ajuns la procurori de aici. În dosar este vizat şi fostul primar al sectorului 4, Cristian Popescu Piedone, care va fi cercetat pentru abuz în serviciu.

Procurorii Direcției Naționale Anticorupție vor trebui să cheme la audieri pe toți cei implicați în procesul prin care clubul a primit autorizație de funcționare.

Procurorii investighează fapte ce țin de competența DNA: abuz în serviciu, complicitate la abuz în serviciu și fals intelectual.

Între timp, cercetarea de la locul faptei la clubul Colectiv se apropie de final. Familiile pot ridica de acum obiectele personale ale victimelor.

Pe de altă parte, Inspecţia Muncii anunţă că incendiul din clubul Colectiv intră în categoria accidentelor de muncă colective. De asemenea, persoanele care au salvat vieţi omeneşti vor fi considerate victime ale accidentului colectiv.

Unul din patronii Colectiv a ajuns la DNA

#DIRECT_ONE_f5q897#

Urmăriți B1TV.ro și pe
`