Victor Ponta, despre rotativa Guvernului: ”Trebuie să vedem când e în vizită în România Iohannis. Cred că îl doare în cot de noi”

Victor Ponta, despre rotativa Guvernului: ”Trebuie să vedem când e în vizită în România Iohannis. Cred că îl doare în cot de noi”
Sursa Foto: Facebook/ Victor Ponta

Victor Ponta a reacționat în contextul rotativei Guvernului, acesta fiind ironic la adresa președintelui, potrivit România Tv.

Iohannis, ironizat de Ponta

Victor Ponta a profitat de faptul că Iohannis a fost plecat la încoronarea Regelui Charles al III-lea și a făcut diferite remarci la adresa președintelui.

”Aia tot auzim de mult timp, dar trebuie să vedem când e în vizită în România Iohannis. Trebuie să ajungă prin București ca să putem să schimbăm Guvernul. Nu știe nimeni să râdă, să plângă. Cred că îl doare în cot de noi”, a spus Ponta la RomaniaTV.

Mai mult, Ponta a făcut o paralelă între proiectul România educate, inițiat de Iohannis, în contextul tragediei din Serbia, când un elev și-a ucis colegii și paznicul școlii.

‘‘Vedem doar în America așa ceva. Intră un copil cu arma și împușcă. Nu mai vorbim de România educată– e o înjurătură, nu crede nimeni în ea. Țara cu prima doamnă profesor, să nu dai 2 bani pe profesor, să nu te intereseze ce se întamplă în școli, ce rezultate au elevii, cum ajung drogurile. Felicit Poliția, Jandarmeria, că s-au agitat acum, dar nu așa se rezolvă. Trebuie să mergi la cauză nu la efect”, a mai adăugat fostul premier.

Doliu național în Belgrad

La Belgrad patru dintre copiii uciși de adolescentul de 13 ani, care a tras 57 de focuri de armă, au fost înmormântați.
De asemea, și agentul de pază, ucis în urma atacului din 3 mai, a fost înmormântat.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`