Antrenorul de la CSM Zalău, distrus de durere / Dragan Kobiljski a îngenuncheat în fața școlii în care a fost ucisă fiica sa

Antrenorul de la CSM Zalău, distrus de durere / Dragan Kobiljski a îngenuncheat în fața școlii în care a fost ucisă fiica sa
Sursa foto: Captură A3

Miercuri, 3 mai, un adevărat masacru a avut loc la o școală din Belgrad. Un adolescent de numai 13 ani a intrat în școala în care învățat cu două arme de foc și cinci încărcătoare pline de gloanțe. A deschis focul asupra colegilor de clasă și a făcut numeroase victime. Printre copiii răpuși de gloanțe s-a numărat și fiica de 13 ani a antrenorului Dragan Kobiljski.

Antrenorul de la CSM Zalău, sfâșiat de moartea fiicei sale, după masacrul din Belgrad

Antrenorul sârb al echipei de volei masculin SCM Zalău, era în România când a aflat că fiica lui, în vârstă de 13 ani se află printre victimele masacrului de la Belgrad. Bărbatul a părăsit de urgență România și a mers direct în fața școlii unde fiica sa și-a dat ultima suflare. Acesta a fost surprins în fața instituției cu lacrimi în ochi și sfâșiat de durere, scrie cancan.ro.

„Ieri, în jurul prânzului am primit un telefon de la dânsul, era extrem de agitat, plângea, extrem de dărâmat și mi-a dat nefericita veste, mi-a spus că va pleca spre Belgrad. Chiar nu știi ce să spui în asemenea situație, o veste tristă. Și noi suntem părinți și asemenea lucruri te bulversează”, a spus Feher Adrian, managerul SCM Zalău.

Echipa de handbal a anunţat că vrea să fie alturi de antrenorul său la funeraliile fiicei acestuia.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`