Există un top al celor mai urâte orașe din România iar câștigătorul este…

Există un top al celor mai urâte orașe din România iar câștigătorul este...

Românii au votat pentru cel mai urât oarș din România și au avut de ales între: Corabia, Făgăraș, Constanța, Țăndărei și Giurgiu.

„Concursul” a avut loc pe platforma online Reddit

Propunerile și motivațiile aduse sunt subiective, însă, există și câteva păreri de la persoane care „au luat România la pas” și au ajuns în foarte multe orașe, din toate zonele țării.

Despre Constanța s-a scris: „Am fost într-un concediu la mare, acum vreo 3 ani, anume ca să văd și orașul și chiar mă durea inima. M-aș fi mutat acolo pentru mare, dar mi se pare prea depresiv. În toată Europa asta, orașele port sunt capitale sau măcar în top 3 al țării”, a scris cineva.

Un alt oraș pentru care există premise să fie frumos și dezvoltat este Giurgiu, deoarece se află la malul Dunării și aici ete și podul peste care trece cele mai multe mașini spre Bulgaria. Cu toate acestea, Giurgiu este foarte criticat pe rețeaua socială.

„Un oraș părăsit, 3 chestii/obiective de văzut în tot orașul, dintre care unul e un parc mai mic decât jumătate din parcul de sector din București. Si haite de câini vagabonzi, de am avut flashbacks la perioada când era plin în București cu ei de îți era frică să mergi prin unele cartiere”, a scris un nemulțumit.

Un alt internaut a spus despre Slatina că, dacă ar trebui să filmeze un lung-metraj despre Cernobîl, ar alege Slatina pentru ilustrare.

În cele din urmă, cele mai multe voturi au mers spre Corabia, urmat de Făgăraș, Constanța, Țăndărei și Giurgiu.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`