Accident mortal pe Defileul Jiului: Un motociclist și-a pierdut viața după ce a lovit o autoutilitară

Accident mortal pe Defileul Jiului: Un motociclist și-a pierdut viața după ce a lovit o autoutilitară
Sursa foto: pressalert.ro

Un motociclist în vârstă de 43 de ani, din Cehia, a murit după ce a lovit o autoutilitară, în timp ce circula în Defileul Jiului, potrivit antena3.ro.

Accident pe Defileul Jiului: Un motociclist a murit

Potrivit primelor date, motociclistul a lovit frontal o autoutilitară într-o curbă. Accidentul a avut loc în zona Lainici spre orașul Petroșani.

În sprijinul motociclistului ceh au intervenit echipaje SMURD și ale ambulanței din Hunedoara și Gorj.

Victima a fost resuscitată și transportată la UPU Petroșani, unde, din păcate, a fost declarat decesul, scrie sursa citată.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
19:30 - Cătălin Botezatu a dezvăluit câți copii are, de fapt :”Cel mai nasol e când …” (VIDEO)
19:26 - Marcel Ciolacu, întâlnire cu ÎPS Petru la Chișinău: „Voi sprijini în continuare cu toată forța Mitropolia Basarabiei, inclusiv la nivel financiar pentru construirea și renovarea de biserici și centre sociale din Republica Moldova”
19:00 - Florian Bodog: Colaborarea între PSD și PNL în ceea ce privește actul de guvernare eu nu cred că are de suferit. Coaliția nu este ruptă (VIDEO)
18:58 - Rețeta pentru murături perfecte, lăsată de Radu Anton Roman. De ce recomanda acesta ca borcanele să fie puse pe lame de cuțite
18:50 - Virgil Guran: Când a fost Nicole Ciucă premier, întotdeauna când s-au luat măsuri în alianță, s-a discutat cu partenerii noștri. De când a venit Ciolacu, nu mai există acest dialog. De aici pornesc multe lucruri (VIDEO)
18:33 - Suporterii FCSB reținuți în Grecia au fost arestați preventiv. Cât vor sta în spatele gratiilor și ce amenzi au primit
18:26 - Sergiu Bîlcea: Ruptura dintre PNL și PSD este una evidentă. Ne asumăm în continuare această guvernare. După învestirea noului Parlament, PNL își dorește o majoritate de dreapta (VIDEO)
18:03 - „Am o familie care nu trebuie să sufere din cauza indiferenței mele”. Mesajul transmis de Radu Vâlcan, de pe patul de spital
17:57 - „Urâm România”. Jucătoare de teqball din Ungaria, sancționată sever după ce l-a făcut praf pe arbitrul român de la turneul de Cupă Mondială din Budapesta (VIDEO)
17:45 - Horațiu Cosma: Păcăleala anului de la Grindeanu – avem doar 36 km noi de drumuri rapide din cei 170 promiși