Emma Răducanu nu va mai putea fi prezentă pe teren cel puțin până în toamnă / Tenismena va fi operată la ambele mâini

Emma Răducanu nu va mai putea fi prezentă pe teren cel puțin până în toamnă / Tenismena va fi operată la ambele mâini
Foto: Hepta.ro / Zuma Press / Oscar J. Barroso

Încă de anul trecut, Emma Răducanu încearcă să își rezolve problemele cu care se confruntă de la încheietura mâinii. Sportiva nu va participa la Wimbledon și nici la French Open.

Tenismena a anunțat miercuri că în perioada următoare va suferi câteva intervenții chirurgicale care o vor ține departe de teren.

Emma Răducanu va suferi câteva operații chirurgicale. Este posibil ca tenismena să nu mai poată juca deloc în 2023

În urma intervențiilor chirurgicale tenismena va rata sezonul pe iarbă din acest an.

„Pot să spun că ultimele 10 luni au fost dificile pentru că m-am confruntat cu revenirea unei accidentări la ambele mâini. Am încercat din răsputeri să fac față durerii și să joc indiferent de ea pentru cea mai mare parte a acestui an.

Încă de la finalul anului trecut, când mi-am redus dramatic timpul petrecut la antrenamente și mi-am încheiat sezonul mai devreme pentru a încerca să mă vindec, dar din păcate nu a fost de ajuns.

Vor suferi o intervenție minoră la ambele mâini pentru a rezolva acele probleme. Sunt dezamăgită să anunț că nu voi putea juca pentru următoarele câteva luni și dacă tot trec prin asta, voi avea o intervenție minoră de care aveam nevoie și la gleznă.

Mă doare că voi rata turneele din această vară și am încercat să diminuez aceste probleme, așa că le mulțumesc tuturor fanilor mei care m-au susținut când nu știau ce se întâmplă. Abia aștept să vă revăd pe toți”, a transmis Emma Răducanu, potrivit DailyMail.

Participarea Emmei Răducanu nu va mai putea juca anul acesta, potrivit jurnalistului James Gray.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`