Doliu în lumea atletismului! Tori Bowie, fostă campioană mondială, a murit la doar 32 de ani

Doliu în lumea atletismului! Tori Bowie, fostă campioană mondială, a murit la doar 32 de ani
Sursa foto: Twitter / @RaviPksThakur

Americanca Tori Bowie a murit la vârsta de 32 de ani. Ea era vicecampioană olimpică la 100 m în 2016 și campioană mondială pe aceeași distanță în 2017. Vestea tragică a fost anunțată de Federația Internațională de Atletism (World Athletics), potrivit AFP.

Tori Bowie a murit la doar 32 de ani

Tori Bowie are un palmares impresionant, întrucât a câștigat trei medalii olimpice în 2016 la Rio, aur la ştafeta 4×100 m, argint la 100 m și bronz la 200m. În 2017, Bowie a fost campioană mondială la 100 m la Londra, unde a câștigat titlul și cu ștafeta 4×100 m.

În urma momentului din 2019 la Mondialele de la Doha, unde a obținut locul 4 la săritura în lungime, americanca nu a mai reușit să revină la același nivel.

„Am pierdut un client, un prieten drag, o fiică şi o soră. Tori a fost o campioană şi o adevărată rază de soare”, a scris agenţia Icon Sport Management pe rețelele de socializare.

„Inima mea este frântă gândindu-mă la familia lui Tori Bowie, o rivală superbă şi o persoană solară. Energia ta şi zâmbetul tău vor fi cu mine pentru totdeauna”, a scris Shelly-Ann Fraser-Pryce, dublă campioană olimpică la 100m, pe rețelele de socializare.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`