Bărbatul de 60 de ani, rănit în urma incendiului din rafinăria Petrobrazi, a murit

Bărbatul de 60 de ani, rănit în urma incendiului din rafinăria Petrobrazi, a murit
Sursa Foto: Facebook/ISU Smurd Salaj

Muncitorul de 60 de ani, care avea arsuri pe 70% din suprafața corpului, în urma accidentului produs luni pe platforma rafinăriei Petrobrazi, a murit, la Spitalul Floreasca din Capitală, informează Observator news.

În urma decesului bărbatului, ancheta Poliţiei, care iniţial a vizat infracţiuni de distrugere din culpă, neluarea măsurilor legale de securitate şi sănătate în muncă şi nerespectarea acestor măsuri, se extinde, vizată fiind şi infracţiunea de ucidere din culpă.

Arsuri pe 70% din corp

Bărbatul a suferit arsuri grave, de gradele trei și patru pe peste 70% din suprafața corpului, iar el a murit la spital după trei zile de la internare.

Alți doi bărbați au fost răniți

Echipajele medicale de la Serviciul de Ambulanţă Prahova şi de la SMURD au fost solicitate să intervină, luni după-amiază, pe platforma rafinăriei Petrobrazi, operată de OMV Petrom în judeţul Prahova, unde trei persoane au fost rănite în urma unui incediu. Pe lângă barbatul care a suferit arsuri de peste 70% din suprafata corupului, un altul a avut arsuri pe 15% din corp, iar cel de-al treilea a suferit un traumatism.

Pompierii nu au fost solicitați să vină să stingă focul, deoarece situația a fost gestionată de serviciul privat pentru situaţii de urgenţă al operatorului economic.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`