Gina Pistol, confesiuni despre pregătirile pentru nuntă. Ce a mărturisit prezentatoarea TV: „Simt că o iau razna”

Gina Pistol, confesiuni despre pregătirile pentru nuntă. Ce a mărturisit prezentatoarea TV: „Simt că o iau razna”
Sursa Foto: Instagram/ Gina Pistol

Gina Pistol și Smiley formează un cuplu de șapte ani și au împreună o fetiță, pe Josephine.

De curând, cei doi s-au afișat din nou pe „banca mărturisirilor”, acolo unde în urmă cu 2 ani își anunțau fanii că vor deveni părinți. De această dată, îndrăgostiții au transmis că vor deveni soț și soție în fața lui Dumnezeu.

Gina Pistol, confesiuni despre pregătirile pentru nuntă

Gina Pistol și Smiley au dat fanilor una dintre cele mai bune vești din ultima perioadă. Cei doi au fost destul de discreți cu relația lor și au împărtășit cu fanii cele mai importante momente, însă, doar atunci când s-au simțit pregătiți.

Spre bucuria celor care îi urmăresc și îi apreciază, aceștia au transmis că se vor căsători și se pare că deja au început pregătirile pentru marele eveniment.

Prezentatoarea TV este copleșită de emoții de la atât de multe pregătiri, ținând cont că trebuie să facă o mulțime de lucruri într-un timp relativ scurt, dar în același timp o are acasă și pe micuța Josephine.

„Nu știu alții cum sunt, dar eu de când îmi organizez nunta simt că o iau razna. Spuneți-mi vă rog că și voi ați trecut prin aceeași nebunie. Eram eu un pic dusă, dar acum se accentuează!”, a spus Gina Pistol pe InstaStory, notează spynews.ro.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`