O femeie de 75 de ani și-a vândut casa și i-a dat 100.000 de dolari unui bărbat cunoscut pe internet, care a păcălit-o că s-a îndrăgostit de ea

O femeie de 75 de ani și-a vândut casa și i-a dat 100.000 de dolari unui bărbat cunoscut pe internet, care a păcălit-o că s-a îndrăgostit de ea
Foto simbol: Pixabay

O femeie de 75 de ani din Georgia, Statele Unite, și-a vândut casa și i-a dat aproape toți banii unui bărbat cunoscut pe internet, care a păcălit-o că s-a îndrăgostit de ea. Victima și-a dat seama de ce s-a întâmplat abia după ce individul, văzându-se cu banii, nu i-a mai dat niciun semn. Polițiștii îl caută acum pe escroc.

O femei din SUA a rămas fără aproape 100.000 de dolari după ce a fost păcălită de un bărbat pe internet

Cei doi au început să discute pe Facebook în luna martie și, când a văzut că i-a câștigat încrederea bătrânei, individul a început să-i ceară bani, notează Insider.

Încântată că bărbatul e îndrăgostit de ea, bătrâna chiar și-a vândut casa și i-a trimis circa 95.000 de dolari, mare parte din bani provenind din vânzare.

Femeia i-a trimis escrocului banii cash la o adresă din Nebraska, prin intermediul unor firme de curierat, deși nu-l văzuse niciodată față în față.

Când s-a văzut cu banii, individul nu i-a mai scris nimic bătrânei. Abia atunci ea și-a dat seama că a fost păcălită și a anunțat poliția. Anchetatorii îl caută acum pe escroc.

Potrivit sursei citate, numai în ultimul an americanii au pierdut 1,3 miliarde de dolari din cauza escrocilor sentimentali de pe internet.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră