Dani Mocanu a transmis un mesaj din arest la domiciliu pentru tinerii prezenți la festivalul Beach Please: „Să nu vă rupeți nasul”

Dani Mocanu a transmis un mesaj din arest la domiciliu pentru tinerii prezenți la festivalul Beach Please: „Să nu vă rupeți nasul”
Foto: captură video TikTok

În fiecare mini-vacanță de 1 mai, litoralul românesc găzduiește festivaluri de muzică, precum Beach Please. Cu toate acestea, ca și în anii precedenți, evenimentul a fost afectat de tinerii petrecăreți prinși în posesia unor cantități substanțiale de droguri.

Prevalența consumului de droguri nu mai este nici un secret, încât chiar și artiștii care concertează la festival abordează acum problema în mod deschis.

Dani Mocanu, mesaj din arest la domiciliu la Beach Please

Artistul Dani Mocanu, care se află în arest la domiciliu, a filmat un mesaj pentru oamenii care au participat la festival, acesta fiind difuzat pe marile ecrane înainte de momentul lui Alex Velea.

„Să nu vă rupeți nasul! Distrați-vă frumos și vă doresc numai bine de aici din arest domiciliar”, spune Dani Mocanu, potrivit ziare.com.

@beachplease @Alex Velea a rupt!🔥🔥🔥 #beachplease #roadtofestivals #costinesti ♬ sunet original – Beach, Please! Festival

Capturi impresionante de droguri pe litoral

Două festivaluri pe plajă, Sunwaves și Beach, Please, au avut loc în această perioadă. Din păcate, jandarmii au anunțat pe 30 aprilie că până la acel moment 39 de persoane au fost prinse în posesie de droguri la festivaluri. În plus, 98 de petrecăreți  au necesitat intervenția SMURD din cauza consumului de substanțe interzise.

De asemenea, peste două kilograme de droguri de mare risc au fost găsite în urma unei percheziţii domiciliare în Mamaia Nord, iar o persoană a fost reţinută, urmând a fi prezentată cu propunere de arestare preventivă.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`